Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #openbaring

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


Pikbe Recommendation:

Use #openbaring to get seen now

21.3
average comments
871
hashtag reach
145.8
average likes

Best hashtags for #openbaring

#openbaring
#instagood
#sky
#black
#dog
#style
#tbt
#instalike
#artist
#followme
#music
#flowers
#foodporn
#dogsofinstagram
#baby
#instamood
#drawing
#beauty
#me
#work
#food
#foodie
#like4like
#model
#fashion
#wedding
#follow4follow
Posts using this hashtag
871

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 7 hashtags used with #openbaring

Percentage of hashtags used with #openbaring on Instagram posts

Search again

Top 5 searched hashtags:

View more

Related Hashtags:

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, openbaring hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram openbaring hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top openbaring hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for openbaring to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram openbaring hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for openbaring, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


openbaring instagram hashtag profile picture

#openbaring photos & videos

871 Instagram Posts using #openbaring hashtag

Advertisements

Top openbaring Posts

-NEW-
Alles wordt nieuw. Wat een belofte. We zitten nu nog in dat eerste stuk, donkere kleuren, ons leven op aarde. Ondanks dat we het hier goed kunnen hebben is het niet te vergelijken met het moois wat ons in de hemel te wachten staat.
NIET TE VERGELIJKEN!
We kunnen niet bedenken hoe mooi het daar zal zijn. Maar het is Thuis. Waar we eindelijk onze Vader mogen ontmoeten.
Dat eerste stukje van de lijn, dat donkere, is maar kort als je het vergelijkt met het stuk erna. Dat gaat altijd door. Maar dat kan ik niet schilderen😏.
En kijk; we zitten nu nog in dat eerste stuk, ons leven op aarde, toch zien we ook hier al Gods liefde!❤️
Wat een vooruitzicht hebben we!
.
.
#biblejournaling #biblejournalingnederland #aquarel #bibleart #nieuweaarde #vooruitzicht #openbaring #revelation

-NEW- Alles wordt nieuw. Wat een belofte. We zitten nu nog in dat eerste stuk, donkere kleuren, ons leven op aarde. Ondanks dat we het hier goed kunnen hebben is het niet te vergelijken met het moois wat ons in de hemel te wachten staat. NIET TE VERGELIJKEN! We kunnen niet bedenken hoe mooi het daar zal zijn. Maar het is Thuis. Waar we eindelijk onze Vader mogen ontmoeten. Dat eerste stukje van de lijn, dat donkere, is maar kort als je het vergelijkt met het stuk erna. Dat gaat altijd door. Maar dat kan ik niet schilderen😏. En kijk; we zitten nu nog in dat eerste stuk, ons leven op aarde, toch zien we ook hier al Gods liefde!❤️ Wat een vooruitzicht hebben we! . . #biblejournaling #biblejournalingnederland #aquarel #bibleart #nieuweaarde #vooruitzicht #openbaring #revelation

🌸INSPIRATIE🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Zoeken is uitgaan van het oude in een willen vinden van het al bekende in het nieuwe.
Vinden dat is het volledig nieuwe, ook in de beweging.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het ongewisse van zulke waagstukken kunnen eigenlijk alleen diegenen op zich nemen die zich geborgen weten in ongeborgenheid, die in het ongewisse raken en geen leiding ervaren, die zich in het duister overgeven aan een onzichtbare ster en zich door hogere doelen laten leiden in plaats van in de beperking en de begrenzing van het mens-zijn het doel bepalen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit openstaan voor ieder nieuw inzicht, voor iedere nieuwe beleving. Zowel uiterlijk als innerlijk, dat is het wezenlijke van de moderne mens, die in alle angst van het loslaten toch de genade ervaart van het gehouden zijn aan de openbaring van nieuwe mogelijkheden. -
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze onwijs inspirerende tekst van Pablo Picasso raakte mij en kan ik jullie niet onthouden. Het is precies waar ik ben en sta op dit moment en dan weet ik dat er mensen zijn in het collectief die deze boodschap ook mogen ontvangen omdat zij daar ook zijn en het gewoon even duiding mag krijgen.
#denuchtereheks #openbaring #bewustwording #spiritueelcoach #intuitie #helderweten #helderziend #heldervoelend #injekracht

🌸INSPIRATIE🌸 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Zoeken is uitgaan van het oude in een willen vinden van het al bekende in het nieuwe. Vinden dat is het volledig nieuwe, ook in de beweging. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Het ongewisse van zulke waagstukken kunnen eigenlijk alleen diegenen op zich nemen die zich geborgen weten in ongeborgenheid, die in het ongewisse raken en geen leiding ervaren, die zich in het duister overgeven aan een onzichtbare ster en zich door hogere doelen laten leiden in plaats van in de beperking en de begrenzing van het mens-zijn het doel bepalen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dit openstaan voor ieder nieuw inzicht, voor iedere nieuwe beleving. Zowel uiterlijk als innerlijk, dat is het wezenlijke van de moderne mens, die in alle angst van het loslaten toch de genade ervaart van het gehouden zijn aan de openbaring van nieuwe mogelijkheden. - ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Deze onwijs inspirerende tekst van Pablo Picasso raakte mij en kan ik jullie niet onthouden. Het is precies waar ik ben en sta op dit moment en dan weet ik dat er mensen zijn in het collectief die deze boodschap ook mogen ontvangen omdat zij daar ook zijn en het gewoon even duiding mag krijgen. #denuchtereheks #openbaring #bewustwording #spiritueelcoach #intuitie #helderweten #helderziend #heldervoelend #injekracht

This is me. Ik weet niet wat het is, maar toen ik deze foto van mezelf zag na het foto's maken raakte iets mij. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Waarom weet ik nog steeds niet helemaal. Misschien omdat het voelt alsof ik op deze foto heel kwetsbaar ben en dat heb ik nog niet op die manier gehad. Ik verbloem mijzelf altijd makkelijk achter een glimlach. Vanaf dit jaar hoef ik niet meer elke keer te glimlachen voor een foto en kan ik mijzelf ook waarderen zonder die glimlach. Gewoon zoals ik ben. Het voelt als een verademing, om ook van mijzelf gewoon mij te mogen zijn. ✨
•
#lensflarelove #thisisme #selflove #fotografenleven #openbaring #dankbaar #fotograafdenhaag #fotograafgroningen #emmahof #zonsondergang #herfstzon

This is me. Ik weet niet wat het is, maar toen ik deze foto van mezelf zag na het foto's maken raakte iets mij. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Waarom weet ik nog steeds niet helemaal. Misschien omdat het voelt alsof ik op deze foto heel kwetsbaar ben en dat heb ik nog niet op die manier gehad. Ik verbloem mijzelf altijd makkelijk achter een glimlach. Vanaf dit jaar hoef ik niet meer elke keer te glimlachen voor een foto en kan ik mijzelf ook waarderen zonder die glimlach. Gewoon zoals ik ben. Het voelt als een verademing, om ook van mijzelf gewoon mij te mogen zijn. ✨ • #lensflarelove #thisisme #selflove #fotografenleven #openbaring #dankbaar #fotograafdenhaag #fotograafgroningen #emmahof #zonsondergang #herfstzon

Over de finale afrekening tussen de afgrond en het masker enerzijds en het aanschijn of het beest anderzijds, en over alle mensen, gevangen in het midden. Met foto’s van stenen gezichten, of toch maskers. Of monsters, of toch gewoon dieren. Engelen zijn engelen gebleven, desalniettemin zijn zij het meest grotesk. Er viel voor wat betreft de wraakengelen niets meer te verdichten. Over het woord, met foto’s van woorden, en over het beest met zeven koppen, elk met één letter op het voorhoofd: LGBTQIA. Met klaagliederen over Oostende, maar ook met de belofte van een nieuw Amsterdam. Apok. De Openbaring van Johannes in een parafrase en foto’s is te vinden in de Apple boeken app of via de website (link in bio) #stammerstudio #apok #apocalyps #bijbel #nieuwetestament #openbaring #openbaringvanjohannes #nederland #belgië #nederlanden #lagelanden #verenigdenederlanden #masker #afgrond #beest #engel #lgbt #lgbtqia #oostende #amsterdam #passchendaele #denhaag #malieveld #zion #klaagliederen #belofte #nieuwamsterdam

Over de finale afrekening tussen de afgrond en het masker enerzijds en het aanschijn of het beest anderzijds, en over alle mensen, gevangen in het midden. Met foto’s van stenen gezichten, of toch maskers. Of monsters, of toch gewoon dieren. Engelen zijn engelen gebleven, desalniettemin zijn zij het meest grotesk. Er viel voor wat betreft de wraakengelen niets meer te verdichten. Over het woord, met foto’s van woorden, en over het beest met zeven koppen, elk met één letter op het voorhoofd: LGBTQIA. Met klaagliederen over Oostende, maar ook met de belofte van een nieuw Amsterdam. Apok. De Openbaring van Johannes in een parafrase en foto’s is te vinden in de Apple boeken app of via de website (link in bio) #stammerstudio #apok #apocalyps #bijbel #nieuwetestament #openbaring #openbaringvanjohannes #nederland #belgië #nederlanden #lagelanden #verenigdenederlanden #masker #afgrond #beest #engel #lgbt #lgbtqia #oostende #amsterdam #passchendaele #denhaag #malieveld #zion #klaagliederen #belofte #nieuwamsterdam

Wakker worden in de natuur.... Ik sliep voor het eerst in mijn leven onder een tarp. Dat is dus bijna onder de blote hemel. De sterren tussen de schaduwen van de bomen in het bos door zien schijnen, terwijl je probeert te slapen.... Mars was vanuit mijn plekje in het bos heel goed zichtbaar. Het was gewoon te bijzonder om echt te gaan slapen. ⭐⭐⭐🌟
Het werd flink koud vannacht, de dauw was in de ochtend op het gras vast gevroren. Maar het was alles zo mooi, het was zoooo vervullend! (en ik heb een heerlijke slaapzak!) En in het eerste licht bij twee graden naast een knapperd vuurtje je koffie maken... heerlijk! #outdooradventure #kamperen #sterren #maan #buiten #natuur #24uurbuiten #kampvuur #tarp #bushcraft #buitenleven #wildkamperen #jagerverzamelaar

Wakker worden in de natuur.... Ik sliep voor het eerst in mijn leven onder een tarp. Dat is dus bijna onder de blote hemel. De sterren tussen de schaduwen van de bomen in het bos door zien schijnen, terwijl je probeert te slapen.... Mars was vanuit mijn plekje in het bos heel goed zichtbaar. Het was gewoon te bijzonder om echt te gaan slapen. ⭐⭐⭐🌟 Het werd flink koud vannacht, de dauw was in de ochtend op het gras vast gevroren. Maar het was alles zo mooi, het was zoooo vervullend! (en ik heb een heerlijke slaapzak!) En in het eerste licht bij twee graden naast een knapperd vuurtje je koffie maken... heerlijk! #outdooradventure #kamperen #sterren #maan #buiten #natuur #24uurbuiten #kampvuur #tarp #bushcraft #buitenleven #wildkamperen #jagerverzamelaar

Mooi die poster met die leeuw, maar waarom eigenlijk die leeuw bij een paasontwerp? Pasen gaat toch over het lam dat voor ons geslacht werd? 🌿
Ingrid ontdekte het en deelt dit mooie inzicht met je op onze blog ▶️ lifeprints.nl/mijn-verlosser-leeft
Zo krijgt dit ontwerp misschien nog meer waarde voor je?… ♡
Hele mooie dag gewenst! ✨
Liefs van ons
#lifeprints #pasen #poster #leeuw #lam #openbaring #bijbel #blog

Mooi die poster met die leeuw, maar waarom eigenlijk die leeuw bij een paasontwerp? Pasen gaat toch over het lam dat voor ons geslacht werd? 🌿 Ingrid ontdekte het en deelt dit mooie inzicht met je op onze blog ▶️ lifeprints.nl/mijn-verlosser-leeft Zo krijgt dit ontwerp misschien nog meer waarde voor je?… ♡ Hele mooie dag gewenst! ✨ Liefs van ons #lifeprints #pasen #poster #leeuw #lam #openbaring #bijbel #blog

Advertisements

Latest openbaring Posts

Just checking in with you guys. I'm omw back. Just going through a lil phase, but still the same old M. 🖤

Just checking in with you guys. I'm omw back. Just going through a lil phase, but still the same old M. 🖤

September wordt ook wel de maand van de scheiding genoemd. Waarom? Omdat je op vakantie niet voor je problemen kunt vluchten. Als er iets speelt in jullie relatie, wordt dit op vakantie vaak duidelijk.
Herken je dit? Heb je op vakantie ook wel eens een openbaring gehad over een relatie?
#september #scheiding #vakantie #openbaring #coaching

September wordt ook wel de maand van de scheiding genoemd. Waarom? Omdat je op vakantie niet voor je problemen kunt vluchten. Als er iets speelt in jullie relatie, wordt dit op vakantie vaak duidelijk. Herken je dit? Heb je op vakantie ook wel eens een openbaring gehad over een relatie? #september #scheiding #vakantie #openbaring #coaching

Wanneer @blancogemeente FEESVIER, dan braai, sing en kuier ons. Kom Sondag vir die gemeenteFEES met nagmaal-erediens 09:00 ( prediker @myansubrayan ) en daarna ‘n heerlike gratis ete. Bring jou eie eetgerei en drinkgoed. ALMAL welkom 👍🏻👌🏻👏🏻🎉🎊👆🏻🙏🏻 #64daefokus2019 #openbaring

Wanneer @blancogemeente FEESVIER, dan braai, sing en kuier ons. Kom Sondag vir die gemeenteFEES met nagmaal-erediens 09:00 ( prediker @myansubrayan ) en daarna ‘n heerlike gratis ete. Bring jou eie eetgerei en drinkgoed. ALMAL welkom 👍🏻👌🏻👏🏻🎉🎊👆🏻🙏🏻 #64daefokus2019 #openbaring

Wanneer ons as gemeente FEESVIER, dan braai, sing en kuier ons. Kom Sondag vir die gemeenteFEES met nagmaal-erediens 09:00 ( prediker @myansubrayan ) en daarna ‘n heerlike gratis ete. Bring jou eie eetgerei en drinkgoed. ALMAL welkom 👍🏻👌🏻👏🏻🎉🎊👆🏻🙏🏻 #64daefokus2019 #openbaring

Wanneer ons as gemeente FEESVIER, dan braai, sing en kuier ons. Kom Sondag vir die gemeenteFEES met nagmaal-erediens 09:00 ( prediker @myansubrayan ) en daarna ‘n heerlike gratis ete. Bring jou eie eetgerei en drinkgoed. ALMAL welkom 👍🏻👌🏻👏🏻🎉🎊👆🏻🙏🏻 #64daefokus2019 #openbaring

‘Hij zal alle tranen van hun ogen afwissen. Er zal geen dood meer zijn, geen verdriet, geen rouw of pijn, want die dingen horen bij de oude wereld die voorbij is.’’
‭‭Openbaring‬ ‭21:4‬ ‭HTB‬‬
.
‘He will wipe away all tears from their eyes. There will be no more death, no more grief or crying or pain. The old things have disappeared.”’
‭‭Revelation‬ ‭21:4‬ ‭GNB‬‬
.
#geloof #god #jezus #heiligegeest #belofte #beloftes #christendom #christen #christenen #volgjezus #geestelijkevoeding #evangelie #bijbel #bijbelvers #bijbelverzen #woordvangod #amen #openbaring

‘Hij zal alle tranen van hun ogen afwissen. Er zal geen dood meer zijn, geen verdriet, geen rouw of pijn, want die dingen horen bij de oude wereld die voorbij is.’’ ‭‭Openbaring‬ ‭21:4‬ ‭HTB‬‬ . ‘He will wipe away all tears from their eyes. There will be no more death, no more grief or crying or pain. The old things have disappeared.”’ ‭‭Revelation‬ ‭21:4‬ ‭GNB‬‬ . #geloof #god #jezus #heiligegeest #belofte #beloftes #christendom #christen #christenen #volgjezus #geestelijkevoeding #evangelie #bijbel #bijbelvers #bijbelverzen #woordvangod #amen #openbaring

- OPENBARING 2:11 - Die oren heeft, die hore wat de Geest tot de Gemeenten zegt. Die overwint, zal van den tweeden dood niet beschadigd worden.
#bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #oren #horen #Geest #Gemeenten #zegt #overwint #dood #niet #beschadigd #worden #Openbaring #bijbeltekst #Lam #God #Licht #Heiligheid #genadig #bekeren #zalig #Hemel #Eeuwig #verzoeking #verlos #Gebed #Redding #drieenigegod #Amen

- OPENBARING 2:11 - Die oren heeft, die hore wat de Geest tot de Gemeenten zegt. Die overwint, zal van den tweeden dood niet beschadigd worden. #bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #oren #horen #Geest #Gemeenten #zegt #overwint #dood #niet #beschadigd #worden #Openbaring #bijbeltekst #Lam #God #Licht #Heiligheid #genadig #bekeren #zalig #Hemel #Eeuwig #verzoeking #verlos #Gebed #Redding #drieenigegod #Amen

'Ik was vroeger altijd bang voor deze bloem (op het kleed). Wist je dat? Ik dacht dat hij echt leefde, want hij heeft tanden en ogen!' #nujehetzegt #rozenkelim #fantasie #hoemooi #kinderpraat #bijna7 #openbaring #loveprints

'Ik was vroeger altijd bang voor deze bloem (op het kleed). Wist je dat? Ik dacht dat hij echt leefde, want hij heeft tanden en ogen!' #nujehetzegt #rozenkelim #fantasie #hoemooi #kinderpraat #bijna7 #openbaring #loveprints

'Mam, wil jij ook je dromen verder afspelen?' #kindvanhaarmoeder #altijdblijvendromen #openbaring #vraagvandedag

'Mam, wil jij ook je dromen verder afspelen?' #kindvanhaarmoeder #altijdblijvendromen #openbaring #vraagvandedag

- OPENBARING 21:6 - En Hij sprak tot mij: Het is geschied. Ik ben de Alfa en de Oméga, het Begin en het Einde. Ik zal den dorstige geven uit de fontein van het water des levens voor niet.
#bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #Alfa #Omega #Begin #Einde #dorstige #fontein #waterdeslevens #Openbaring #bijbeltekst #Johannes #Hemel #Aarde #Christus #Jezus #Heere #Heiligegeest #bekleed #Majesteit #heerlijkheid #eer #kracht #Koningderkoningen #GodheerstalsOpperheer #eeuwigheid #Hallelujah #knielen #Amen

- OPENBARING 21:6 - En Hij sprak tot mij: Het is geschied. Ik ben de Alfa en de Oméga, het Begin en het Einde. Ik zal den dorstige geven uit de fontein van het water des levens voor niet. #bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #Alfa #Omega #Begin #Einde #dorstige #fontein #waterdeslevens #Openbaring #bijbeltekst #Johannes #Hemel #Aarde #Christus #Jezus #Heere #Heiligegeest #bekleed #Majesteit #heerlijkheid #eer #kracht #Koningderkoningen #GodheerstalsOpperheer #eeuwigheid #Hallelujah #knielen #Amen

- OPENBARING 21:5 - En Die op den troon zat, zeide: Ziet, Ik maak alle dingen nieuw. En Hij zeide tot mij: Schrijf, want deze woorden zijn waarachtig en getrouw.
#bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #troon #Ik #maak #alle #dingen #nieuw #Schrijf #Woorden #waarachtig #Getrouw #Openbaring #bijbeltekst #Lam #eeuwigheid #dankzegging #loven #Prijzen #heiligegeest #hemel #grootheid #regeert #eeuwigheid #Redding #bekeren #zalig #zaligheid #Amen

- OPENBARING 21:5 - En Die op den troon zat, zeide: Ziet, Ik maak alle dingen nieuw. En Hij zeide tot mij: Schrijf, want deze woorden zijn waarachtig en getrouw. #bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #troon #Ik #maak #alle #dingen #nieuw #Schrijf #Woorden #waarachtig #Getrouw #Openbaring #bijbeltekst #Lam #eeuwigheid #dankzegging #loven #Prijzen #heiligegeest #hemel #grootheid #regeert #eeuwigheid #Redding #bekeren #zalig #zaligheid #Amen

- OPENBARING 21:2 - En ik, Johannes, zag de heilige stad, het nieuwe Jeruzalem, nederdalende van God uit den hemel, toebereid als een bruid, die voor haar man versierd is.
#bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #johannes #heilige #stad #jeruzalem #nederdalende #God #hemel #Bruid #man #versierd #Openbaring #bijbeltekst #Bidden #hulp #mens #zondaren #christen #Christus #Barmhartig #Jezus #genadig #Vader #Zoon #heiligegeest #drieenigegod #eer #Amen

- OPENBARING 21:2 - En ik, Johannes, zag de heilige stad, het nieuwe Jeruzalem, nederdalende van God uit den hemel, toebereid als een bruid, die voor haar man versierd is. #bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #johannes #heilige #stad #jeruzalem #nederdalende #God #hemel #Bruid #man #versierd #Openbaring #bijbeltekst #Bidden #hulp #mens #zondaren #christen #Christus #Barmhartig #Jezus #genadig #Vader #Zoon #heiligegeest #drieenigegod #eer #Amen

- OPENBARING 21:3 - En ik hoorde een grote stem uit den hemel, zeggende: Ziet, de tabernakel Gods is bij de mensen, en Hij zal bij hen wonen, en zij zullen Zijn volk zijn, en God Zelf zal bij hen en hun God zijn.
#bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #hoorde #grote #stem #hemel #tabernakel #God #wonen #volk #Openbaring #bijbeltekst #bekeren #zalig #Bidden #hulp #mens #zondaren #christen #Christus #Barmhartig #Jezus #genadig #Vader #Zoon #heiligegeest #drieenigegod #eer #Amen

- OPENBARING 21:3 - En ik hoorde een grote stem uit den hemel, zeggende: Ziet, de tabernakel Gods is bij de mensen, en Hij zal bij hen wonen, en zij zullen Zijn volk zijn, en God Zelf zal bij hen en hun God zijn. #bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #hoorde #grote #stem #hemel #tabernakel #God #wonen #volk #Openbaring #bijbeltekst #bekeren #zalig #Bidden #hulp #mens #zondaren #christen #Christus #Barmhartig #Jezus #genadig #Vader #Zoon #heiligegeest #drieenigegod #eer #Amen

📖 http://bit.ly/30VWb2A “En ik hoorde een grote stem uit den hemel, zeggende: Ziet, de tabernakel Gods is bij de mensen, en Hij zal bij hen wonen, en zij zullen Zijn volk zijn, en God Zelf zal bij hen en hun God zijn” (Openbaring 21:3). We reciteren elke dag het Onze Vader, in de hoop dat het Koninkrijk van God spoedig zal komen. Onze hoop is eindelijk uitgekomen. Kijk, broeders en zusters prijzen het toneel van de komst van het Koninkrijk van God, hoe opwindend.
#Koninkrijk #hemel #Verlossen #Openbaring #Godsliefde #Godswil #Christendom #evangelie #Christus #Christenen #geloofinGod #zegen #uitgekomen #God #geloof #Nederland #evangelie #redding #genade #leven #komst

📖 http://bit.ly/30VWb2A “En ik hoorde een grote stem uit den hemel, zeggende: Ziet, de tabernakel Gods is bij de mensen, en Hij zal bij hen wonen, en zij zullen Zijn volk zijn, en God Zelf zal bij hen en hun God zijn” (Openbaring 21:3). We reciteren elke dag het Onze Vader, in de hoop dat het Koninkrijk van God spoedig zal komen. Onze hoop is eindelijk uitgekomen. Kijk, broeders en zusters prijzen het toneel van de komst van het Koninkrijk van God, hoe opwindend. #Koninkrijk #hemel #Verlossen #Openbaring #Godsliefde #Godswil #Christendom #evangelie #Christus #Christenen #geloofinGod #zegen #uitgekomen #God #geloof #Nederland #evangelie #redding #genade #leven #komst

- OPENBARING 21:1 - En ik zag een nieuwen hemel en een nieuwe aarde; want de eerste hemel, en de eerste aarde was voorbijgegaan, en de zee was niet meer.
#bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #nieuwe #hemel #aarde #voorbijgegaan #zee #Openbaring #bijbeltekst #johannes #God #goedertierenheid #trouw #Redding #Eeuwig #mens #zondaren #christen #Christus #Barmhartig #Jezus #bekeren #zalig #genade #geloof #Hoop #liefde #Godisgoed #Amen

- OPENBARING 21:1 - En ik zag een nieuwen hemel en een nieuwe aarde; want de eerste hemel, en de eerste aarde was voorbijgegaan, en de zee was niet meer. #bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #nieuwe #hemel #aarde #voorbijgegaan #zee #Openbaring #bijbeltekst #johannes #God #goedertierenheid #trouw #Redding #Eeuwig #mens #zondaren #christen #Christus #Barmhartig #Jezus #bekeren #zalig #genade #geloof #Hoop #liefde #Godisgoed #Amen

🎬 http://bit.ly/2ZBewBi
Christelijke film ‘Verlangen’ Clip 1 - Dus dit is hoe de Heer terugkeert
Veel mensen die in de Heer geloven, hebben de volgende Bijbelse profetie gelezen: “Dan zal aan de hemel het teken zichtbaar worden dat de komst van de ​Mensenzoon​ aankondigt, en alle ​stammen​ op aarde zullen zich van ontzetting op de borst slaan als ze de ​Mensenzoon​ zien komen op de wolken van de hemel, bekleed met macht en grote luister” (Matteüs 24 :30). Zij geloven dat als de Heer terugkeert, Hij beslist zal afdalen op een wolk. Maar andere profetieën in de Bijbel zeggen: “Ik kom onverwacht als een dief!” (Openbaring 16 :15). “Midden in de nacht klonk er luid geroep: ‘Daar is de bruidegom! Kom, ga hem tegemoet’” (Matteüs 25 :6). Er zijn dus, naast de profetie dat de Heer openlijk zal afdalen op een wolk, ook profetieën die zeggen dat de Heer in het geheim zal komen. Dus hoe ziet Zijn terugkomst er nu echt uit?
#Barmhartig #Godisgetrouw #geloof #Hoop #liefde #Jezus #Nederland #Matteüs #Geloven #trouw #Amen #Openbaring #christen #Christus #verlangen

🎬 http://bit.ly/2ZBewBi Christelijke film ‘Verlangen’ Clip 1 - Dus dit is hoe de Heer terugkeert Veel mensen die in de Heer geloven, hebben de volgende Bijbelse profetie gelezen: “Dan zal aan de hemel het teken zichtbaar worden dat de komst van de ​Mensenzoon​ aankondigt, en alle ​stammen​ op aarde zullen zich van ontzetting op de borst slaan als ze de ​Mensenzoon​ zien komen op de wolken van de hemel, bekleed met macht en grote luister” (Matteüs 24 :30). Zij geloven dat als de Heer terugkeert, Hij beslist zal afdalen op een wolk. Maar andere profetieën in de Bijbel zeggen: “Ik kom onverwacht als een dief!” (Openbaring 16 :15). “Midden in de nacht klonk er luid geroep: ‘Daar is de bruidegom! Kom, ga hem tegemoet’” (Matteüs 25 :6). Er zijn dus, naast de profetie dat de Heer openlijk zal afdalen op een wolk, ook profetieën die zeggen dat de Heer in het geheim zal komen. Dus hoe ziet Zijn terugkomst er nu echt uit? #Barmhartig #Godisgetrouw #geloof #Hoop #liefde #Jezus #Nederland #Matteüs #Geloven #trouw #Amen #Openbaring #christen #Christus #verlangen

- OPENBARING 22:17 - En de Geest en de Bruid zeggen: Kom! En die het hoort, zegge: Kom! En die dorst heeft, kome; en die wil, neme het water des levens om niet.
#bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #Geest #Bruid #kom #dorst #kome #water #levens #Openbaring #bijbeltekst #Bidden #Lam #God #Heere #genade #zalig #bekeren #Hoop #liefde #geloof #Eeuwig #Hemel #eeuwigheid #dankzegging #loven #Prijzen #heiligegeest #Amen

- OPENBARING 22:17 - En de Geest en de Bruid zeggen: Kom! En die het hoort, zegge: Kom! En die dorst heeft, kome; en die wil, neme het water des levens om niet. #bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #Geest #Bruid #kom #dorst #kome #water #levens #Openbaring #bijbeltekst #Bidden #Lam #God #Heere #genade #zalig #bekeren #Hoop #liefde #geloof #Eeuwig #Hemel #eeuwigheid #dankzegging #loven #Prijzen #heiligegeest #Amen

- OPENBARING 22:16 - Ik, Jezus, heb Mijn engel gezonden om ulieden deze dingen te getuigen in de Gemeenten. Ik ben de Wortel en het geslacht Davids, de blinkende Morgenster.
#bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #Jezus #engel #gezonden #getuigen #gemeenten #wortel #Davids #blinkende #Morgenster #Openbaring #bijbeltekst #Terugkomst #God #grootheid #Barmhartigheden #bekeren #Hoop #liefde #geloof #rechtvaardig #Hemel #Eeuwig #mens #Vertrouwen #Heere #genade #Amen

- OPENBARING 22:16 - Ik, Jezus, heb Mijn engel gezonden om ulieden deze dingen te getuigen in de Gemeenten. Ik ben de Wortel en het geslacht Davids, de blinkende Morgenster. #bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #Jezus #engel #gezonden #getuigen #gemeenten #wortel #Davids #blinkende #Morgenster #Openbaring #bijbeltekst #Terugkomst #God #grootheid #Barmhartigheden #bekeren #Hoop #liefde #geloof #rechtvaardig #Hemel #Eeuwig #mens #Vertrouwen #Heere #genade #Amen

Openbaring! Kablam! Dat ene moment dat het kwartje valt... Hoe noem je dat tegenwoordig eigenlijk, zo met de euro? Wat valt er dan? Twintigcentje? Eenvijfdetje? Eenvijfdedeeltje? Help me out 😩🤯 #kwartje #twintigcentje #eenvijfdetje #eenvijfdedeeltje #openbaring #epiphany #spreuken #tekst #schrijversvaninstagram #dichtersvaninstagram #spokenword

Openbaring! Kablam! Dat ene moment dat het kwartje valt... Hoe noem je dat tegenwoordig eigenlijk, zo met de euro? Wat valt er dan? Twintigcentje? Eenvijfdetje? Eenvijfdedeeltje? Help me out 😩🤯 #kwartje #twintigcentje #eenvijfdetje #eenvijfdedeeltje #openbaring #epiphany #spreuken #tekst #schrijversvaninstagram #dichtersvaninstagram #spokenword

- OPENBARING 22:13-14 - Ik ben de Alfa, en de Oméga, het Begin en het Einde; de Eerste en de Laatste. Zalig zijn zij, die Zijn geboden doen, opdat hun macht zij aan den boom des levens, en zij door de poorten mogen ingaan in de stad.
#bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #Alfa #Omega #Begin #Einde #Eerste #Laatste #zalig #Geboden #doen #macht #boom #levens #poorten #ingaan #stad #Openbaring #bijbeltekst #Lam #Jezus #Christus #Barmhartig #rechtvaardig #God #Koningderkoningen #Vertrouwen #bekeren #Amen

- OPENBARING 22:13-14 - Ik ben de Alfa, en de Oméga, het Begin en het Einde; de Eerste en de Laatste. Zalig zijn zij, die Zijn geboden doen, opdat hun macht zij aan den boom des levens, en zij door de poorten mogen ingaan in de stad. #bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #Alfa #Omega #Begin #Einde #Eerste #Laatste #zalig #Geboden #doen #macht #boom #levens #poorten #ingaan #stad #Openbaring #bijbeltekst #Lam #Jezus #Christus #Barmhartig #rechtvaardig #God #Koningderkoningen #Vertrouwen #bekeren #Amen

Vandaag vieren we Maria als koningin van hemel en aarde.
Moeder Maria, bid voor ons, arme zondaars, nu en in het uur van onze dood! #inspirerendewoorden
#openbaring  #katholiekevrouw #katholiekleven #hetkatholiekegeloof #godisgoed #inhetspoorvanruth #ruth #gezegendleven #maria

Vandaag vieren we Maria als koningin van hemel en aarde. Moeder Maria, bid voor ons, arme zondaars, nu en in het uur van onze dood! #inspirerendewoorden #openbaring   #katholiekevrouw #katholiekleven #hetkatholiekegeloof #godisgoed #inhetspoorvanruth #ruth #gezegendleven #maria

Ons vra altyd waar begin ek nou?
Hoe kan ek?
Wat sal nou met my gebeur?
Hoe sal ek dit nou kan maak? ❗ Jesus antwoord jou vandag kom sit hier by My voete en rus, gee My jou bekommernis, gee My jou laste, gee My jou probleem, gee My jou alles en EK gee jou My alles❗ 🔥 Jy is nie alleen nie God is by jou 🔥
Plaas jou naam onder en ek bid saam jou vir uitkoms.
God bly inbeheer!!!! #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #Liefde #GodVirOnsBedieninge #PastorSyd
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=927165150979426&id=100010578493859

Ons vra altyd waar begin ek nou? Hoe kan ek? Wat sal nou met my gebeur? Hoe sal ek dit nou kan maak? ❗ Jesus antwoord jou vandag kom sit hier by My voete en rus, gee My jou bekommernis, gee My jou laste, gee My jou probleem, gee My jou alles en EK gee jou My alles❗ 🔥 Jy is nie alleen nie God is by jou 🔥 Plaas jou naam onder en ek bid saam jou vir uitkoms. God bly inbeheer!!!! #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #Liefde #GodVirOnsBedieninge #PastorSydhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=927165150979426&id=100010578493859

Jesus squirting his bloodwine into that goblet makes me laugh.
Detail van 'De mis van de Heilige Gregorius' van Jacobs Cornelisz Van Oostsanen (1475-1533). Olieverf op hout.
__
#maagdenhuis #maagdenhuisantwerpen #antwerpen #antwerp #religiouspainting #stgregorius #saintgregorius #stgregory #saintgregory #gregorius #gregory #jesuspainting #adamandeve #adameve #bloodwine #openbaring #revelation

Jesus squirting his bloodwine into that goblet makes me laugh. Detail van 'De mis van de Heilige Gregorius' van Jacobs Cornelisz Van Oostsanen (1475-1533). Olieverf op hout. __ #maagdenhuis #maagdenhuisantwerpen #antwerpen #antwerp #religiouspainting #stgregorius #saintgregorius #stgregory #saintgregory #gregorius #gregory #jesuspainting #adamandeve #adameve #bloodwine #openbaring #revelation

Terwyl ek kyk na wat God doen in ons gemeente staan ek in trane van blydskap.
N plek waar mense U kan kom aanbid en weet hulle lewe sal nooit weer die slefde wees nie vir al nadat U Here in hulle lewe kom.
Getuie van jong man wat werk soek en God gee werk vir hom, genesings wat plaas vind, jong man wat selfmoord wil pleeg kry antwoorde en bevryding God is goed en wonderbaar.
Die Here het weer n slag kom demostreer dat Hy God is, die Groot Ek Is 🔥 U Here kry al die lof en eer!!!! #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #Liefde #GodVirOnsBedieninge #PastorSyd
https://www.facebook.com/100010578493859/posts/925549787807629/

Terwyl ek kyk na wat God doen in ons gemeente staan ek in trane van blydskap. N plek waar mense U kan kom aanbid en weet hulle lewe sal nooit weer die slefde wees nie vir al nadat U Here in hulle lewe kom. Getuie van jong man wat werk soek en God gee werk vir hom, genesings wat plaas vind, jong man wat selfmoord wil pleeg kry antwoorde en bevryding God is goed en wonderbaar. Die Here het weer n slag kom demostreer dat Hy God is, die Groot Ek Is 🔥 U Here kry al die lof en eer!!!! #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #Liefde #GodVirOnsBedieninge #PastorSydhttps://www.facebook.com/100010578493859/posts/925549787807629/

BEGIN ons weer om onsself aan te beveel? Of het ons miskien, soos sommige, aanbevelingsbriewe nodig aan julle of van julle? Julle is ons brief, geskrywe in ons harte, geken en gelees deur alle mense; omdat julle duidelik ’n brief van Christus is deur ons diens berei, geskrywe nie met ink nie, maar met die Gees van die lewende God; nie op kliptafels nie, maar op die vleestafels van die hart.
II KORINTHIËRS 3:1‭-‬3 AFR53
Ons nooi U hartlik uit na more se dienste toe, kom met afwagting om openbarings en n lewens verandering ontmoeting met God te hê. Kom staan vas in jou geloof!
#HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #Liefde #GodVirOnsBedieninge #PastorSyd
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=924199704609304&id=100010578493859

BEGIN ons weer om onsself aan te beveel? Of het ons miskien, soos sommige, aanbevelingsbriewe nodig aan julle of van julle? Julle is ons brief, geskrywe in ons harte, geken en gelees deur alle mense; omdat julle duidelik ’n brief van Christus is deur ons diens berei, geskrywe nie met ink nie, maar met die Gees van die lewende God; nie op kliptafels nie, maar op die vleestafels van die hart. II KORINTHIËRS 3:1‭-‬3 AFR53 Ons nooi U hartlik uit na more se dienste toe, kom met afwagting om openbarings en n lewens verandering ontmoeting met God te hê. Kom staan vas in jou geloof! #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #Liefde #GodVirOnsBedieninge #PastorSydhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=924199704609304&id=100010578493859

https://youtu.be/1ktQjE8gD1Y
Babylon wordt de moeder van de hoeren genoemd in dit hoofdstuk. Maar wie of wat is dit nou precies? We ontdekken hier meer over als we kijken naar de geschiedenis van Europa, het Romeinse rijk en de katholieke kerk.
#babylon #openbaring #katholiekekerk

https://youtu.be/1ktQjE8gD1Y Babylon wordt de moeder van de hoeren genoemd in dit hoofdstuk. Maar wie of wat is dit nou precies? We ontdekken hier meer over als we kijken naar de geschiedenis van Europa, het Romeinse rijk en de katholieke kerk. #babylon #openbaring #katholiekekerk

❗ Ek bid vir jou vandag wees sterk en volmoed! ❗ 🔥 Daar is n nuwe seisoen wat sal aanbreek wat niemand sal verstaan nie, hulle sal sê hoe is dit moontlik dat God jou so sal kan seen?
Alles wat teen jou op staan sal val, alles wat jou ondergang wou bring sal gebruik word om jou hoog uit te laat staan as n oorwinnaar in Jesus Christus 🔥
Maar in al hierdie dinge is ons meer as oorwinnaars deur Hom wat vir ons liefhet. Hiervan is ek oortuig: geen dood of lewe of engele of magte of teenswoordige of toekomstige dinge of kragte of hoogte of diepte of enigiets anders in die skepping kan ons van die liefde van God skei nie, die liefde wat daar is in Christus Jesus ons Here.
ROMEINE 8:37‭-‬39 AFR83
Plaas jou naam onder indien jy gebed nodig het! Wil jy he ek moet vir iemand anders dalk bid plaas net hulle naam en ek dra hulle op in gebed!
Gebed verander alles 🔥
#HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #Liefde #GodVirOnsBedieninge #PastorSyd

❗ Ek bid vir jou vandag wees sterk en volmoed! ❗ 🔥 Daar is n nuwe seisoen wat sal aanbreek wat niemand sal verstaan nie, hulle sal sê hoe is dit moontlik dat God jou so sal kan seen? Alles wat teen jou op staan sal val, alles wat jou ondergang wou bring sal gebruik word om jou hoog uit te laat staan as n oorwinnaar in Jesus Christus 🔥 Maar in al hierdie dinge is ons meer as oorwinnaars deur Hom wat vir ons liefhet. Hiervan is ek oortuig: geen dood of lewe of engele of magte of teenswoordige of toekomstige dinge of kragte of hoogte of diepte of enigiets anders in die skepping kan ons van die liefde van God skei nie, die liefde wat daar is in Christus Jesus ons Here. ROMEINE 8:37‭-‬39 AFR83 Plaas jou naam onder indien jy gebed nodig het! Wil jy he ek moet vir iemand anders dalk bid plaas net hulle naam en ek dra hulle op in gebed! Gebed verander alles 🔥 #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #Liefde #GodVirOnsBedieninge #PastorSyd

#fruitsandwich #openbaring
E – Potskerf 11 Augustus 2019
Sondag 11 Augustus Openbaring 12 - 14 64Dae fokus #Openbaring #64daefokus2019 @blancogemeente #GestuurdeFamilie #MeersoosJesus

E – Potskerf 11 Augustus 2019 Sondag 11 Augustus Openbaring 12 - 14 64Dae fokus #Openbaring #64daefokus2019 @blancogemeente #GestuurdeFamilie #MeersoosJesus

❗ ❗ Bewaar Jou Hart ❗ ❗
Daar is baie wolwe tussen ons wat net wil in kom en vat wat hulle wil en jou dan net so los om te sterf in jou pyn, seer en verwerping.
Ek kanseleer elke ketting en vas hou nou wat jou keer om elke deur wat oop is toe te maak. Ek spreek elke deur wat moet toe wees sal toe gaan in Jesus naam. Here haal al die slegte saad uit my hart uit wat slegte vrugte gee!
Dankie Here dat U nou elke een wat hier lees se harte kom skoon maak en weer opnuut maak. Herstel elke een van ons gees, siel en ligaam in Jesus naam. Amen 🔥
#JesusChristus #Liefde #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #PastorSyd #GodVirOnsBedieninge #Krag #Vuur
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=917434755285799&id=100010578493859

❗ ❗ Bewaar Jou Hart ❗ ❗ Daar is baie wolwe tussen ons wat net wil in kom en vat wat hulle wil en jou dan net so los om te sterf in jou pyn, seer en verwerping. Ek kanseleer elke ketting en vas hou nou wat jou keer om elke deur wat oop is toe te maak. Ek spreek elke deur wat moet toe wees sal toe gaan in Jesus naam. Here haal al die slegte saad uit my hart uit wat slegte vrugte gee! Dankie Here dat U nou elke een wat hier lees se harte kom skoon maak en weer opnuut maak. Herstel elke een van ons gees, siel en ligaam in Jesus naam. Amen 🔥 #JesusChristus #Liefde #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #PastorSyd #GodVirOnsBedieninge #Krag #Vuurhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=917434755285799&id=100010578493859

Nadat we vorige maand hebben gekeken naar hoe de goddelijke Romein eruitzag, is deze maand een nieuwe ster aan de beurt: de Korinthiër. Lees in deze blog alles over wie jij bent volgens de Korinthe brieven en ontdek jouw innerlijke Korinthiër! Link in Bio!
.
.
.
.
#bijbel #jezus #God #maarikzegu #korinthe #identiteit #bijbeltekst #christen #godisgoed #christelijk #openbaring #romeinen #geloof #geloven #waarheid #vertrouwen

Nadat we vorige maand hebben gekeken naar hoe de goddelijke Romein eruitzag, is deze maand een nieuwe ster aan de beurt: de Korinthiër. Lees in deze blog alles over wie jij bent volgens de Korinthe brieven en ontdek jouw innerlijke Korinthiër! Link in Bio! . . . . #bijbel #jezus #God #maarikzegu #korinthe #identiteit #bijbeltekst #christen #godisgoed #christelijk #openbaring #romeinen #geloof #geloven #waarheid #vertrouwen

Weet jy dit nie? Of het jy dit nie gehoor nie? ’n Ewige God is die Here , Skepper van die eindes van die aarde; Hy word nie moeg of mat nie; daar is geen deurgronding van sy verstand nie. Hy gee die vermoeide krag en vermenigvuldig sterkte vir die wat geen kragte het nie. Die jonges word moeg en mat, en die jongmanne struikel selfs; maar die wat op die Here wag, kry nuwe krag; hulle vaar op met vleuels soos die arende; hulle hardloop en word nie moeg nie, hulle wandel en word nie mat nie.
JESAJA 40:28‭-‬31 AFR53
#HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #Liefde #GodVirOnsBedieninge #PastorSyd
https://www.facebook.com/100010578493859/posts/916726508689957/

Weet jy dit nie? Of het jy dit nie gehoor nie? ’n Ewige God is die Here , Skepper van die eindes van die aarde; Hy word nie moeg of mat nie; daar is geen deurgronding van sy verstand nie. Hy gee die vermoeide krag en vermenigvuldig sterkte vir die wat geen kragte het nie. Die jonges word moeg en mat, en die jongmanne struikel selfs; maar die wat op die Here wag, kry nuwe krag; hulle vaar op met vleuels soos die arende; hulle hardloop en word nie moeg nie, hulle wandel en word nie mat nie. JESAJA 40:28‭-‬31 AFR53 #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #Liefde #GodVirOnsBedieninge #PastorSydhttps://www.facebook.com/100010578493859/posts/916726508689957/

Sondag 11 Augustus
Openbaring 12 - 14
64Dae fokus
#Openbaring
#64daefokus2019
@blancogemeente
#GestuurdeFamilie
#MeersoosJesus

Sondag 11 Augustus Openbaring 12 - 14 64Dae fokus #Openbaring #64daefokus2019 @blancogemeente #GestuurdeFamilie #MeersoosJesus

Sondag 11 Augustus
Openbaring 12 - 14
64Dae fokus
#Openbaring
#64daefokus2019
@blancogemeente
#GestuurdeFamilie
#MeersoosJesus

Sondag 11 Augustus Openbaring 12 - 14 64Dae fokus #Openbaring #64daefokus2019 @blancogemeente #GestuurdeFamilie #MeersoosJesus

Mooi uitzicht uit bed! Maar waar je ook heengaat.. je neemt altijd jezelf mee.(swipe) 😊 #vakantieinzicht #openbaring #notsoperfect #acceptatie #france

Mooi uitzicht uit bed! Maar waar je ook heengaat.. je neemt altijd jezelf mee.(swipe) 😊 #vakantieinzicht #openbaring #notsoperfect #acceptatie #france

Niks in deze wereld lijkt onvoorwaardelijk. Alles wat je doet heeft gevolgen. Maar wie God is, is wel onvoorwaardelijk. Hij is altijd te vertrouwen! Lees meer in deze blog. Link in bio!.
.
.
.
.
.
#bijbel #jezus #God #maarikzegu #korinthe #identiteit #bijbeltekst #christen #godisgoed #christelijk #openbaring #romeinen #geloof #geloven #waarheid #vertrouwen

Niks in deze wereld lijkt onvoorwaardelijk. Alles wat je doet heeft gevolgen. Maar wie God is, is wel onvoorwaardelijk. Hij is altijd te vertrouwen! Lees meer in deze blog. Link in bio!. . . . . . #bijbel #jezus #God #maarikzegu #korinthe #identiteit #bijbeltekst #christen #godisgoed #christelijk #openbaring #romeinen #geloof #geloven #waarheid #vertrouwen

Dit is ie dan:
Mijn steun en toeverlaat, mijn liefdespartner, mijn teamgenoot, mijn beste vriend en al een lieve papa to be.
Vandaag ben je 43 jaar geworden en kennen wij elkaar al ruim 3,5 jaar.
Wij hebben een rollercoaster van die tijd achter de rug en eindelijk begint alles z'n plek te krijgen en te landen. Het universum heeft dat zo voor ons gewild, om ons in een sneltreinvaart klaar te stomen voor wat gaat komen. Om ons bewust te maken waar wij in het leven staan. Om keuzes te maken vanuit je hart, keuzes maken die bij jou passen door je eigen veranwoording te dragen en niet van een ander. Het 'oude' in liefde los te laten en jezelf op nummer 1 zetten. Hoe moeilijk is dat! Lijkt easy peasy, maar ik weet uit eigen ervaring dat dat dat niet zo is. Jij bent in zo'n korte tijd zo gegroeid! Niet in lengte 🤣, maar als persoon. Wat een geluk en dankbaar🙏🏼ben ik dat wij samen de reis van ons leven mogen maken. Hand in hand, maar ook los van elkaar. Vandaag is ook precies de dag dat ik onze jongen (volgens de berekeningen) nog 5 weken mag dragen. Dit klein zieltje👼, maar ooh zo wijsneusje already, onze kers op de taart die ons een nieuwe titel hebben gegeven: papa en mama, komt er bijna aan. We are ready 🙅‍♀️🙅‍♂️
Happy Birthday liefste man van me ❣️🥳 X-jes van baby boy en ikke
#openbaring #magookwelgezegdworden #eerlijkheid #samen #1team #2zielen #babyinmytummy #35weeks #leefjemooisteleven #happybirthday #alreadythesweetest #daddytobe2019 #happiness #onelove❤️

Dit is ie dan: Mijn steun en toeverlaat, mijn liefdespartner, mijn teamgenoot, mijn beste vriend en al een lieve papa to be. Vandaag ben je 43 jaar geworden en kennen wij elkaar al ruim 3,5 jaar. Wij hebben een rollercoaster van die tijd achter de rug en eindelijk begint alles z'n plek te krijgen en te landen. Het universum heeft dat zo voor ons gewild, om ons in een sneltreinvaart klaar te stomen voor wat gaat komen. Om ons bewust te maken waar wij in het leven staan. Om keuzes te maken vanuit je hart, keuzes maken die bij jou passen door je eigen veranwoording te dragen en niet van een ander. Het 'oude' in liefde los te laten en jezelf op nummer 1 zetten. Hoe moeilijk is dat! Lijkt easy peasy, maar ik weet uit eigen ervaring dat dat dat niet zo is. Jij bent in zo'n korte tijd zo gegroeid! Niet in lengte 🤣, maar als persoon. Wat een geluk en dankbaar🙏🏼ben ik dat wij samen de reis van ons leven mogen maken. Hand in hand, maar ook los van elkaar. Vandaag is ook precies de dag dat ik onze jongen (volgens de berekeningen) nog 5 weken mag dragen. Dit klein zieltje👼, maar ooh zo wijsneusje already, onze kers op de taart die ons een nieuwe titel hebben gegeven: papa en mama, komt er bijna aan. We are ready 🙅‍♀️🙅‍♂️ Happy Birthday liefste man van me ❣️🥳 X-jes van baby boy en ikke #openbaring #magookwelgezegdworden #eerlijkheid #samen #1team #2zielen #babyinmytummy #35weeks #leefjemooisteleven #happybirthday #alreadythesweetest #daddytobe2019 #happiness #onelove❤️

Episode #35: Geboortetrauma Reiki staat nu online.
Een bijzondere episode voor mij om te delen en ik ben nu al nieuwsgierig naar wat er allemaal voor andere ingevingen, inzichten en openbaringen er hierdoor gaan komen.
Ik ben ook erg benieuwd naar jullie reacties op deze episode.
Hoop dat jullie deze uiteraard met mij willen delen.
De episode kun je vinden in de link in mijn bio👆
Alvast bedankt voor het luisteren en je aandacht.🙏 Liefs,
Jennifer

Episode #35: Geboortetrauma Reiki staat nu online. Een bijzondere episode voor mij om te delen en ik ben nu al nieuwsgierig naar wat er allemaal voor andere ingevingen, inzichten en openbaringen er hierdoor gaan komen. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie reacties op deze episode. Hoop dat jullie deze uiteraard met mij willen delen. De episode kun je vinden in de link in mijn bio👆 Alvast bedankt voor het luisteren en je aandacht.🙏 Liefs, Jennifer

Waneer jy die Gees van die Here ervaar en die trane loop en jy kan dit nie keer nie, waneer jy vry voel en op die dakke wil staan en uit skreeu hoe groot jou God is, daai oomblik wat jy beleef as God vir jou is wie kan teen jou wees!!!! Die oomblik waneer almal saam jou in eenheid sing 'Dankie Here ek sê net dankie' 🔥 HEILIGE GEES VUUR 🔥
Dit is wat ons gemeente gister beleef het.
Dankie Here vir U teenwoordigheid.
#JesusChristus #Liefde #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #PastorSyd #GodVirOnsBedieninge

Waneer jy die Gees van die Here ervaar en die trane loop en jy kan dit nie keer nie, waneer jy vry voel en op die dakke wil staan en uit skreeu hoe groot jou God is, daai oomblik wat jy beleef as God vir jou is wie kan teen jou wees!!!! Die oomblik waneer almal saam jou in eenheid sing 'Dankie Here ek sê net dankie' 🔥 HEILIGE GEES VUUR 🔥 Dit is wat ons gemeente gister beleef het. Dankie Here vir U teenwoordigheid. #JesusChristus #Liefde #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #PastorSyd #GodVirOnsBedieninge

| Jezus zegt: Ik ben het Begin en het Einde. Hij zal er altijd zijn en blijven, altijd bij ons.
Wat een troost en bemoediging op onze reis door het leven!
#begin #einde #altijd #vooraltijd #jezus #alfaenomega #eersteenlaaste #jezuszegt #geloof #vertrouwen #bijbel #bijbeltekst #openbaring #amen #dankbaar #troost #hoop #bemoediging #belofte #leven #toekomst #zegen #zondag #preek #kerk #kerkdienst #instakerk #ichthus #ichthusnunspeet

| Jezus zegt: Ik ben het Begin en het Einde. Hij zal er altijd zijn en blijven, altijd bij ons. Wat een troost en bemoediging op onze reis door het leven! #begin #einde #altijd #vooraltijd #jezus #alfaenomega #eersteenlaaste #jezuszegt #geloof #vertrouwen #bijbel #bijbeltekst #openbaring #amen #dankbaar #troost #hoop #bemoediging #belofte #leven #toekomst #zegen #zondag #preek #kerk #kerkdienst #instakerk #ichthus #ichthusnunspeet

Dit gebeur elke keer as ek God roep in die dag van benoudheid red Hy my! Waneer ek dink ek sink red Hy my, waneer ek dink ek staan aleen staan Hy langs my, waneer ek sien die vyhand rondom my is besig om te wen en almal val om my staan ek reg op en God bly getrou!
Moet hierdie Sondag nie mis loop nie!
#JesusChristus #Liefde #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #PastorSyd #GodVirOnsBedieninge
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=908985109464097&id=100010578493859

Dit gebeur elke keer as ek God roep in die dag van benoudheid red Hy my! Waneer ek dink ek sink red Hy my, waneer ek dink ek staan aleen staan Hy langs my, waneer ek sien die vyhand rondom my is besig om te wen en almal val om my staan ek reg op en God bly getrou! Moet hierdie Sondag nie mis loop nie! #JesusChristus #Liefde #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #PastorSyd #GodVirOnsBedieningehttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=908985109464097&id=100010578493859

Met hulle in my lewe is ek nie net dankbaar nie maar kan ook sterk weg stap na elke geveg in die lewe en sê dit is die moeite werd, want om aan te hou leef is daar n familie wat wag vir my by die huis! 🔥 Kry iets in jou lewe om voor te lewe!
God het Sy Seun Jesus Christus gegee dat ons kan leef! Kom raak deel van God se familie en gee jou hart en jou lewe vir Jesus.
God roep uit vandag en sê dit is nie te laat nie en die tyd is nou kom en jy sal nie spyt wees nie.
#Familie #Liefde #Omgee #Avenant #PastorSyd #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Krag
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=905184256510849&id=100010578493859

Met hulle in my lewe is ek nie net dankbaar nie maar kan ook sterk weg stap na elke geveg in die lewe en sê dit is die moeite werd, want om aan te hou leef is daar n familie wat wag vir my by die huis! 🔥 Kry iets in jou lewe om voor te lewe! God het Sy Seun Jesus Christus gegee dat ons kan leef! Kom raak deel van God se familie en gee jou hart en jou lewe vir Jesus. God roep uit vandag en sê dit is nie te laat nie en die tyd is nou kom en jy sal nie spyt wees nie. #Familie #Liefde #Omgee #Avenant #PastorSyd #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Kraghttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=905184256510849&id=100010578493859

Daman Salwing is om die krag en mag as n Christen te hê, om te kan praat met jou omstandighede en probleme, om hulle still te maak. Om lewe te kan spreek lê in die mag van wat ons spreek!
Pastoor Sydney gaan openbarings gee oor hoe ons as kinders van God bly sit in ons situasies en toelaat dat die vyhand hulle lewe verwoes. Kom word toe gerus met die openbaring van Daman Salwing en vat terug jou lewe!!!! 🔥
#Krag #Vuur #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #Liefde #GodVirOnsBedieninge #PastorSyd
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=903462230016385&id=100010578493859

Daman Salwing is om die krag en mag as n Christen te hê, om te kan praat met jou omstandighede en probleme, om hulle still te maak. Om lewe te kan spreek lê in die mag van wat ons spreek! Pastoor Sydney gaan openbarings gee oor hoe ons as kinders van God bly sit in ons situasies en toelaat dat die vyhand hulle lewe verwoes. Kom word toe gerus met die openbaring van Daman Salwing en vat terug jou lewe!!!! 🔥 #Krag #Vuur #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #Liefde #GodVirOnsBedieninge #PastorSydhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=903462230016385&id=100010578493859

Openbaring 1:7-8 NLV
“7 Kyk, Hy kom met die wolke! Elke oog sal Hom sien, ook hulle wat Hom deurboor het; al die nasies op aarde sal jammerlik oor Hom huil. Ja, amen!
8“Ek is die Alfa en die Omega,” sê die Here God, wat is en wat was en wat kom, die Almagtige.”
#nofilter
#64daefokus
#openbaring
#gestuurdefamilie
#meersoosJesus

Openbaring 1:7-8 NLV “7 Kyk, Hy kom met die wolke! Elke oog sal Hom sien, ook hulle wat Hom deurboor het; al die nasies op aarde sal jammerlik oor Hom huil. Ja, amen! 8“Ek is die Alfa en die Omega,” sê die Here God, wat is en wat was en wat kom, die Almagtige.” #nofilter #64daefokus #openbaring #gestuurdefamilie #meersoosJesus

Openbaring 1:7-8 NLV
“7 Kyk, Hy kom met die wolke! Elke oog sal Hom sien, ook hulle wat Hom deurboor het; al die nasies op aarde sal jammerlik oor Hom huil. Ja, amen!
8“Ek is die Alfa en die Omega,” sê die Here God, wat is en wat was en wat kom, die Almagtige.”
#nofilter
#64daefokus
#openbaring
#gestuurdefamilie
#meersoosJesus

Openbaring 1:7-8 NLV “7 Kyk, Hy kom met die wolke! Elke oog sal Hom sien, ook hulle wat Hom deurboor het; al die nasies op aarde sal jammerlik oor Hom huil. Ja, amen! 8“Ek is die Alfa en die Omega,” sê die Here God, wat is en wat was en wat kom, die Almagtige.” #nofilter #64daefokus #openbaring #gestuurdefamilie #meersoosJesus

''Hij zal al hun tranen drogen. Niemand zal meer sterven, en er zal geen verdriet en geen pijn meer zijn. Want alles van vroeger is verdwenen.''
// Openbaring 21:4
#bijbel #jezus #bloem #pijn #verdriet #tranen #spijt #verleden #toekomst #kracht #nieuw #openbaring

''Hij zal al hun tranen drogen. Niemand zal meer sterven, en er zal geen verdriet en geen pijn meer zijn. Want alles van vroeger is verdwenen.'' // Openbaring 21:4 #bijbel #jezus #bloem #pijn #verdriet #tranen #spijt #verleden #toekomst #kracht #nieuw #openbaring

Die 64 dae fokus OPENBARING is in volle swang👏🏻👏🏻👏🏻! Die Senior Bybelstudie is byeen elke Dinsdag om 09:00 in die kuierarea (almal welkom🤗!) Hier kyk hulle na @ekerk se @botharoedolf oor Openbaring 1.
Al die werkboekies is intussen uitverkoop, maar ons hoop om Sondag weer voorraad te hê🙏🏻. Bestel gerus via ons gemeente se Whatsapp nommer: +27 62 900 8208
Kosprys R40
(Jou handleiding om Openbaring die kwartaal te lees: Agtergrond oor tekste, SOLOtyd en KLEINGROEPtyd.)
#64daefokus #Openbaring #MeersoosJesus #GestuurdeFamilie

Die 64 dae fokus OPENBARING is in volle swang👏🏻👏🏻👏🏻! Die Senior Bybelstudie is byeen elke Dinsdag om 09:00 in die kuierarea (almal welkom🤗!) Hier kyk hulle na @ekerk se @botharoedolf oor Openbaring 1. Al die werkboekies is intussen uitverkoop, maar ons hoop om Sondag weer voorraad te hê🙏🏻. Bestel gerus via ons gemeente se Whatsapp nommer: +27 62 900 8208 Kosprys R40 (Jou handleiding om Openbaring die kwartaal te lees: Agtergrond oor tekste, SOLOtyd en KLEINGROEPtyd.) #64daefokus #Openbaring #MeersoosJesus #GestuurdeFamilie

Elke dag overzichtelijke stukjes van 2 minuten geven je een duidelijke kijk op het Bijbelboek Openbaring en leren je Gods ultieme belofte te omarmen en elke dag Zijn heerlijkheid te vieren. ⁠⠀
⁠⠀
Te bestellen via onze webshop voor slechts €16.95. ⁠⠀
⁠⠀
#instabook #instaboek #boekstagram #lezen #dagboek #bijbel #openbaring #hetzoeklicht

Elke dag overzichtelijke stukjes van 2 minuten geven je een duidelijke kijk op het Bijbelboek Openbaring en leren je Gods ultieme belofte te omarmen en elke dag Zijn heerlijkheid te vieren. ⁠⠀ ⁠⠀ Te bestellen via onze webshop voor slechts €16.95. ⁠⠀ ⁠⠀ #instabook #instaboek #boekstagram #lezen #dagboek #bijbel #openbaring #hetzoeklicht

Die 64 dae fokus OPENBARING is in volle swang👏🏻👏🏻👏🏻! Die Senior Bybelstudie is byeen elke Dinsdag om 09:00 in die kuierarea (almal welkom🤗!) Hier kyk hulle na @ekerk se @botharoedolf oor Openbaring 1.
Al die werkboekies is intussen uitverkoop, maar ons hoop om Sondag weer voorraad te hê🙏🏻. Bestel gerus via ons gemeente se Whatsapp nommer: +27 62 900 8208
Kosprys R40
(Jou handleiding om Openbaring die kwartaal te lees: Agtergrond oor tekste, SOLOtyd en KLEINGROEPtyd.)
#64daefokus #Openbaring #MeersoosJesus #GestuurdeFamilie

Die 64 dae fokus OPENBARING is in volle swang👏🏻👏🏻👏🏻! Die Senior Bybelstudie is byeen elke Dinsdag om 09:00 in die kuierarea (almal welkom🤗!) Hier kyk hulle na @ekerk se @botharoedolf oor Openbaring 1. Al die werkboekies is intussen uitverkoop, maar ons hoop om Sondag weer voorraad te hê🙏🏻. Bestel gerus via ons gemeente se Whatsapp nommer: +27 62 900 8208 Kosprys R40 (Jou handleiding om Openbaring die kwartaal te lees: Agtergrond oor tekste, SOLOtyd en KLEINGROEPtyd.) #64daefokus #Openbaring #MeersoosJesus #GestuurdeFamilie

••• Baring ••• Wow, ik mocht vanavond voor mijn observatiestage bij de 1e lijns verloskundige aanwezig zijn bij een thuisbevalling. Mijn eerste baring! Vol bewondering, verwondering, probeer ik woorden te vinden voor wat ik net heb mogen meemaken. Deze zal ik niet snel vergeten🙏 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#baring #openbaring #bevalling #verloskundige #bewondering #wonder #unforgettable #eerste #baby #geboorte #doula #doulatraining #doulastudent #thuisbevalling #bigsmile

••• Baring ••• Wow, ik mocht vanavond voor mijn observatiestage bij de 1e lijns verloskundige aanwezig zijn bij een thuisbevalling. Mijn eerste baring! Vol bewondering, verwondering, probeer ik woorden te vinden voor wat ik net heb mogen meemaken. Deze zal ik niet snel vergeten🙏 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #baring #openbaring #bevalling #verloskundige #bewondering #wonder #unforgettable #eerste #baby #geboorte #doula #doulatraining #doulastudent #thuisbevalling #bigsmile

- Openbaring 21:4 - En God zal alle tranen van hun ogen afwissen; en de dood zal niet meer zijn; noch rouw, noch gekrijt, noch moeite zal meer zijn; want de eerste dingen zijn weggegaan.
#bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #God #tranen #ogen #afwissen #geen #dood #rouw #gekrijt #moeite #eerste #dingen #weggegaan #Openbaring #bijbeltekst #Bidden #aanbidding #Dankbaar #Hemel #Aarde #Christus #Jezus #Heere #genade #zalig #bekeren #Eeuwig #Amen

- Openbaring 21:4 - En God zal alle tranen van hun ogen afwissen; en de dood zal niet meer zijn; noch rouw, noch gekrijt, noch moeite zal meer zijn; want de eerste dingen zijn weggegaan. #bijbel #dagelijksebijbeltekst #evangelie #God #tranen #ogen #afwissen #geen #dood #rouw #gekrijt #moeite #eerste #dingen #weggegaan #Openbaring #bijbeltekst #Bidden #aanbidding #Dankbaar #Hemel #Aarde #Christus #Jezus #Heere #genade #zalig #bekeren #Eeuwig #Amen

Die afskop erediens van die 64 dae fokus vanoggend was uit OPENBARING 1.
Al die werkboekies is uitverkoop, maar ons druk more nog. Bestel more via ons gemeente se Whatsapp nommer: +27 62 900 8208
Kosprys R40
(Jou handleiding om Openbaring die kwartaal te lees: Agtergrond oor tekste, SOLOtyd en KLEINGROEPtyd.)
#64daefokus #Openbaring #MeersoosJesus #GestuurdeFamilie
#nofilter

Die afskop erediens van die 64 dae fokus vanoggend was uit OPENBARING 1. Al die werkboekies is uitverkoop, maar ons druk more nog. Bestel more via ons gemeente se Whatsapp nommer: +27 62 900 8208 Kosprys R40 (Jou handleiding om Openbaring die kwartaal te lees: Agtergrond oor tekste, SOLOtyd en KLEINGROEPtyd.) #64daefokus #Openbaring #MeersoosJesus #GestuurdeFamilie #nofilter

Die afskop erediens van die 64 dae fokus vanoggend was uit OPENBARING 1.
Al die werkboekies is uitverkoop, maar ons druk more nog. Bestel more via ons gemeente se Whatsapp nommer: +27 62 900 8208
Kosprys R40
(Jou handleiding om Openbaring die kwartaal te lees: Agtergrond oor tekste, SOLOtyd en KLEINGROEPtyd.)
#64daefokus #Openbaring #MeersoosJesus #GestuurdeFamilie

Die afskop erediens van die 64 dae fokus vanoggend was uit OPENBARING 1. Al die werkboekies is uitverkoop, maar ons druk more nog. Bestel more via ons gemeente se Whatsapp nommer: +27 62 900 8208 Kosprys R40 (Jou handleiding om Openbaring die kwartaal te lees: Agtergrond oor tekste, SOLOtyd en KLEINGROEPtyd.) #64daefokus #Openbaring #MeersoosJesus #GestuurdeFamilie

WELKOM by die 64 dae fokus: OPENBARING!
Sondag skop ons om 09:00 af met hoofstuk 1!
Bring jou Bybel saam en kom koop Sondag jou OPENBARING 64 dae fokus boekie:
Kosprys R40: Jou handleiding om Openbaring die kwartaal te lees: Agtergrond oor tekste, SOLOtyd en KLEINGROEPtyd.
Kindergroepe afskop na die kindermoment.
Tieners na die preek.
#64daefokus #Openbaring #MeersoosJesus #GestuurdeFamilie

WELKOM by die 64 dae fokus: OPENBARING! Sondag skop ons om 09:00 af met hoofstuk 1! Bring jou Bybel saam en kom koop Sondag jou OPENBARING 64 dae fokus boekie: Kosprys R40: Jou handleiding om Openbaring die kwartaal te lees: Agtergrond oor tekste, SOLOtyd en KLEINGROEPtyd. Kindergroepe afskop na die kindermoment. Tieners na die preek. #64daefokus #Openbaring #MeersoosJesus #GestuurdeFamilie

Wat n offer van ons Vader om my as sondaar vry te gekoop het!
Al wat ek kan sê is dankie Here!
#JesusChristus #Liefde #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #PastorSyd #Christian #Krag #Vuur #Nagmaal #GodVirOnsBedieninge

Wat n offer van ons Vader om my as sondaar vry te gekoop het! Al wat ek kan sê is dankie Here! #JesusChristus #Liefde #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #PastorSyd #Christian #Krag #Vuur #Nagmaal #GodVirOnsBedieninge

🌸INSPIRATIE🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Zoeken is uitgaan van het oude in een willen vinden van het al bekende in het nieuwe.
Vinden dat is het volledig nieuwe, ook in de beweging.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het ongewisse van zulke waagstukken kunnen eigenlijk alleen diegenen op zich nemen die zich geborgen weten in ongeborgenheid, die in het ongewisse raken en geen leiding ervaren, die zich in het duister overgeven aan een onzichtbare ster en zich door hogere doelen laten leiden in plaats van in de beperking en de begrenzing van het mens-zijn het doel bepalen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit openstaan voor ieder nieuw inzicht, voor iedere nieuwe beleving. Zowel uiterlijk als innerlijk, dat is het wezenlijke van de moderne mens, die in alle angst van het loslaten toch de genade ervaart van het gehouden zijn aan de openbaring van nieuwe mogelijkheden. -
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze onwijs inspirerende tekst van Pablo Picasso raakte mij en kan ik jullie niet onthouden. Het is precies waar ik ben en sta op dit moment en dan weet ik dat er mensen zijn in het collectief die deze boodschap ook mogen ontvangen omdat zij daar ook zijn en het gewoon even duiding mag krijgen.
#denuchtereheks #openbaring #bewustwording #spiritueelcoach #intuitie #helderweten #helderziend #heldervoelend #injekracht

🌸INSPIRATIE🌸 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Zoeken is uitgaan van het oude in een willen vinden van het al bekende in het nieuwe. Vinden dat is het volledig nieuwe, ook in de beweging. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Het ongewisse van zulke waagstukken kunnen eigenlijk alleen diegenen op zich nemen die zich geborgen weten in ongeborgenheid, die in het ongewisse raken en geen leiding ervaren, die zich in het duister overgeven aan een onzichtbare ster en zich door hogere doelen laten leiden in plaats van in de beperking en de begrenzing van het mens-zijn het doel bepalen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dit openstaan voor ieder nieuw inzicht, voor iedere nieuwe beleving. Zowel uiterlijk als innerlijk, dat is het wezenlijke van de moderne mens, die in alle angst van het loslaten toch de genade ervaart van het gehouden zijn aan de openbaring van nieuwe mogelijkheden. - ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Deze onwijs inspirerende tekst van Pablo Picasso raakte mij en kan ik jullie niet onthouden. Het is precies waar ik ben en sta op dit moment en dan weet ik dat er mensen zijn in het collectief die deze boodschap ook mogen ontvangen omdat zij daar ook zijn en het gewoon even duiding mag krijgen. #denuchtereheks #openbaring #bewustwording #spiritueelcoach #intuitie #helderweten #helderziend #heldervoelend #injekracht

Hierdie Sondag oggend maak geen ander planne nie!
Kom vind uit wat die Nagmaal beteken vir my en vir jou, weet jy wat se prys het Jesus Christus betaal en wat se krag Sy bloed dra?
Mis hierdie Sondag se dienste nie!
Sien jou daar!
#Liefde #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Omgee #Krag #Nagmaal #GodVirOnsBedieninge #Vuur
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=892916821070926&id=100010578493859

Hierdie Sondag oggend maak geen ander planne nie! Kom vind uit wat die Nagmaal beteken vir my en vir jou, weet jy wat se prys het Jesus Christus betaal en wat se krag Sy bloed dra? Mis hierdie Sondag se dienste nie! Sien jou daar! #Liefde #Familie #Aanbidding #Prys #JesusChristus #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Omgee #Krag #Nagmaal #GodVirOnsBedieninge #Vuurhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=892916821070926&id=100010578493859

Jouw energie is blijvend. Om tot verandering te komen moet je jezelf onder de loep nemen. Oude gedragspatronen, beperkingen, het jezelf niet waard vinden. Waarom doen we dit?
Omdat we niet volledig ons zelf zijn. Jezelf zijn dan ben je volledig vrij en is alles mogelijk. Wil jij een leven vanuit je dromen? En waarom leef je hem nog niet? Ik kan jou dit leren. Geen tools, geen vaste programma’s waar we aan gaan werken. Niet wat we al allemaal gewend zijn. Dat werkt niet voor mij dus ook niet voor jou als hoogbewuste vrouw. Ik neem jou mee naar het VOELEN. Ik voel jouw blokkade (s) direct en dit wordt gelijk opgelost. Door erover te praten, spiegelen. Zodat je het herkent. Kruip je terug? Wil je niet? Of gaat je ego aan de haal? Dan weet je dit is juist goed voor mij. Dat is verandering en doorpakken naar jouw nieuwe realiteit. Precies hoe jij het wilt. In alles.
Neem vandaag al een actie om je oude overtuiging om te buigen. Doe vandaag een handeling vanuit wie jij wilt zijn. Je ziet haar al voor je. Zo ga jij haar voelen en haar zijn.
Whoop whoop! Alles komt naar je toe en je energie is voor vele blijvend. Het is een life changing forever en ik neem jou hierin mee!

Jouw energie is blijvend. Om tot verandering te komen moet je jezelf onder de loep nemen. Oude gedragspatronen, beperkingen, het jezelf niet waard vinden. Waarom doen we dit? Omdat we niet volledig ons zelf zijn. Jezelf zijn dan ben je volledig vrij en is alles mogelijk. Wil jij een leven vanuit je dromen? En waarom leef je hem nog niet? Ik kan jou dit leren. Geen tools, geen vaste programma’s waar we aan gaan werken. Niet wat we al allemaal gewend zijn. Dat werkt niet voor mij dus ook niet voor jou als hoogbewuste vrouw. Ik neem jou mee naar het VOELEN. Ik voel jouw blokkade (s) direct en dit wordt gelijk opgelost. Door erover te praten, spiegelen. Zodat je het herkent. Kruip je terug? Wil je niet? Of gaat je ego aan de haal? Dan weet je dit is juist goed voor mij. Dat is verandering en doorpakken naar jouw nieuwe realiteit. Precies hoe jij het wilt. In alles. Neem vandaag al een actie om je oude overtuiging om te buigen. Doe vandaag een handeling vanuit wie jij wilt zijn. Je ziet haar al voor je. Zo ga jij haar voelen en haar zijn. Whoop whoop! Alles komt naar je toe en je energie is voor vele blijvend. Het is een life changing forever en ik neem jou hierin mee!

✰ God is goed✨🌿
Ik merk de laatste tijd dat ik erg veel met het geloof bezig ben ...
Eigelijk merk ik dat aan alles wat ik doe of zeg ik denk bij alles na wat ik zeg of doe.. en misschien klinkt dat overdreven maar God laat mij op een 1 of andere manier nadenken ik was altijd een persoon die veel commentaar had op andere en ze dus voornamelijk achter andermans rug uitschold of zelf wat tegen diegene zij.
Nu ben ik tot besef gekomen dat dit niet nodig is en ik juist moet bidden voor de mensen waar ik het niet zo goed mee kan vinden en dat helpt enorm!
Want eenmaal staan wij allemaal voor Gods troon.
Ik ben niet bang om te sterven maar wel om mijn zonde aan te zien.. ik weet niet of meerde zich hierin herkennen?
En hoe jullie daar tegen aan kijken.
Ik wil graag met deze tekst afsluiten👇🏾
‘ Als er vergeving is, kan er genezing zijn
Van de pijn en het verdriet diep van binnen...
———————————————— #christelijk #gelovig #godislove #godisliefde #vergeving #jezus #dutchblogger #zijlacht #evangelische #pray #love #godiswithus #openbaring

✰ God is goed✨🌿 Ik merk de laatste tijd dat ik erg veel met het geloof bezig ben ... Eigelijk merk ik dat aan alles wat ik doe of zeg ik denk bij alles na wat ik zeg of doe.. en misschien klinkt dat overdreven maar God laat mij op een 1 of andere manier nadenken ik was altijd een persoon die veel commentaar had op andere en ze dus voornamelijk achter andermans rug uitschold of zelf wat tegen diegene zij. Nu ben ik tot besef gekomen dat dit niet nodig is en ik juist moet bidden voor de mensen waar ik het niet zo goed mee kan vinden en dat helpt enorm! Want eenmaal staan wij allemaal voor Gods troon. Ik ben niet bang om te sterven maar wel om mijn zonde aan te zien.. ik weet niet of meerde zich hierin herkennen? En hoe jullie daar tegen aan kijken. Ik wil graag met deze tekst afsluiten👇🏾 ‘ Als er vergeving is, kan er genezing zijn Van de pijn en het verdriet diep van binnen... ———————————————— #christelijk #gelovig #godislove #godisliefde #vergeving #jezus #dutchblogger #zijlacht #evangelische #pray #love #godiswithus #openbaring

✨ #goals gepubliceerd in de #bundel ‘In de zon lopend’ van @jip_gewoon 🖊

#goals gepubliceerd in de #bundel ‘In de zon lopend’ van @jip_gewoon 🖊

Een blog over hoe de ideale Romein er volgens God uitziet. Over wie je bent in Jezus volgens het boek Romeinen. Vol met geweldige waarheid en een geweldig overzicht van je identiteit als christen. Link in Bio.
.
.
.
.
.
.
#bijbel #jezus #God #maarikzegu #korinthe #identiteit #bijbeltekst #christen #godisgoed #christelijk #openbaring #romeinen #geloof #geloven #waarheid #vertrouwen

Een blog over hoe de ideale Romein er volgens God uitziet. Over wie je bent in Jezus volgens het boek Romeinen. Vol met geweldige waarheid en een geweldig overzicht van je identiteit als christen. Link in Bio. . . . . . . #bijbel #jezus #God #maarikzegu #korinthe #identiteit #bijbeltekst #christen #godisgoed #christelijk #openbaring #romeinen #geloof #geloven #waarheid #vertrouwen

Op een donderdagochtend was ze ineens in elkaar gezakt. Het kwam volkomen uit het niets; ze had het op geen enkele manier zien aankomen.
Ja, de weken ervoor was ze wel wat grieperig. Maar het weer was ook zo omgeslagen. En ze kwam regelmatig met de verkeerde boodschappen thuis, wat ze weet aan die enorme voorjaarsmoeheid. Misschien had ze ook wel hooikoorts ontwikkeld – dat kon toch, als je al volwassen was? Dat ze slecht sliep had vast met de klussende buren te maken. Dit allemaal had er natuurlijk voor gezorgd dat ze het overzicht op haar werk kwijt was, wat eigenlijk niets voor haar was. Ze had zich dus nog wat harder ingezet om alles voor elkaar te krijgen.
Gestrest? Zij? Nee hoor, viel wel mee.
Tot ze dus ‘ineens’ flauwviel, midden op de werkvloer.
Anderhalve week later zat ze bij mij. En weer een paar weken later kon ze voorzichtig gaan inzien dat haar lichaam haar wel degelijk signalen had gegeven. Die waren klein begonnen en bij gebrek aan reactie steeds heftiger geworden. Tot ze letterlijk op ‘uit’ werd gezet.
Luisteren naar wat jouw lichaam jou te vertellen heeft, is lang zo makkelijk nog niet. Het vraagt om actie, die gekenmerkt wordt door rust. Ademen. Mijmeren. Uit het raam staren. Voelen.
En merk dan eens op welke wijsheid er in jouw lichaam verborgen zit.
#interact #coach #coaching #training #nlp #spanning #stress #burnout #zelfontwikkeling #groei #inspiratie #signalenvanjelichaam #uitgeteld #ingestort #openbaring #lichaam #wijsheid #rust www.interact.nu

Op een donderdagochtend was ze ineens in elkaar gezakt. Het kwam volkomen uit het niets; ze had het op geen enkele manier zien aankomen. Ja, de weken ervoor was ze wel wat grieperig. Maar het weer was ook zo omgeslagen. En ze kwam regelmatig met de verkeerde boodschappen thuis, wat ze weet aan die enorme voorjaarsmoeheid. Misschien had ze ook wel hooikoorts ontwikkeld – dat kon toch, als je al volwassen was? Dat ze slecht sliep had vast met de klussende buren te maken. Dit allemaal had er natuurlijk voor gezorgd dat ze het overzicht op haar werk kwijt was, wat eigenlijk niets voor haar was. Ze had zich dus nog wat harder ingezet om alles voor elkaar te krijgen. Gestrest? Zij? Nee hoor, viel wel mee. Tot ze dus ‘ineens’ flauwviel, midden op de werkvloer. Anderhalve week later zat ze bij mij. En weer een paar weken later kon ze voorzichtig gaan inzien dat haar lichaam haar wel degelijk signalen had gegeven. Die waren klein begonnen en bij gebrek aan reactie steeds heftiger geworden. Tot ze letterlijk op ‘uit’ werd gezet. Luisteren naar wat jouw lichaam jou te vertellen heeft, is lang zo makkelijk nog niet. Het vraagt om actie, die gekenmerkt wordt door rust. Ademen. Mijmeren. Uit het raam staren. Voelen. En merk dan eens op welke wijsheid er in jouw lichaam verborgen zit. #interact #coach #coaching #training #nlp #spanning #stress #burnout #zelfontwikkeling #groei #inspiratie #signalenvanjelichaam #uitgeteld #ingestort #openbaring #lichaam #wijsheid #rust www.interact.nu

Waneer jy still word voor God en jy gee alles vir Hom,
Waneer jy oorgee en die Here dien, waneer jou geloof groei en jy weet dat jy weet wie jou God is kan niks in jou pad staan nie.
Jou lewe verander in prys in aanbidding, in die hitte van jou stryd prys die Here en sien hoe die kettings af val en jy sien die tronk deure gaan oop.
#JesusChristus #Liefde #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #PastorSyd

Waneer jy still word voor God en jy gee alles vir Hom, Waneer jy oorgee en die Here dien, waneer jou geloof groei en jy weet dat jy weet wie jou God is kan niks in jou pad staan nie. Jou lewe verander in prys in aanbidding, in die hitte van jou stryd prys die Here en sien hoe die kettings af val en jy sien die tronk deure gaan oop. #JesusChristus #Liefde #Openbaring #Verlossing #Transformasie #HeiligeGees #Omgee #Familie #Aanbidding #Prys #PastorSyd

Today is a gooooooooood day ...
#brucecockburn
#stealingfire
#jamesaheald
#worldofwonders
#Openbaring
#64daefokus
Een bekende Bijbeltekst, die me vaak schuldgevoel oplevert. Is dat terecht? Waar komt dat vandaan? En hoe kom ik ervanaf en ga ik het evangelie weer delen? Link in bio.
.
.
.
.
.
.
#bijbel #jezus #God #maarikzegu #korinthe #identiteit #bijbeltekst #christen #godisgoed #christelijk #openbaring #romeinen #geloof #geloven #waarheid #vertrouwen #goednieuws #evangelie #evangelisatie

Een bekende Bijbeltekst, die me vaak schuldgevoel oplevert. Is dat terecht? Waar komt dat vandaan? En hoe kom ik ervanaf en ga ik het evangelie weer delen? Link in bio. . . . . . . #bijbel #jezus #God #maarikzegu #korinthe #identiteit #bijbeltekst #christen #godisgoed #christelijk #openbaring #romeinen #geloof #geloven #waarheid #vertrouwen #goednieuws #evangelie #evangelisatie