Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #letscantikwithmarykay

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


Pikbe Recommendation:

Use #letscantikwithmarykay to get seen now

2
average comments
695
hashtag reach
99.8
average likes

Best hashtags for #letscantikwithmarykay

#letscantikwithmarykay
#followforfollow
#art
#instafood
#hair
#design
#igers
#inspiration
#vsco
#healthy
#music
#beautiful
#like4like
#photooftheday
#drawing
#christmas
#ootd
#instagram
#artist
#f4f
#sunset
#me
#dogsofinstagram
#l4l
#follow
#girl
#lifestyle
Posts using this hashtag
695

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 2 hashtags used with #letscantikwithmarykay

Percentage of hashtags used with #letscantikwithmarykay on Instagram posts

Search again

Top 5 searched hashtags:

View more

Related Hashtags:

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, letscantikwithmarykay hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram letscantikwithmarykay hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top letscantikwithmarykay hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for letscantikwithmarykay to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram letscantikwithmarykay hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for letscantikwithmarykay, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


letscantikwithmarykay instagram hashtag profile picture

#letscantikwithmarykay photos & videos

695 Instagram Posts using #letscantikwithmarykay hashtag

Advertisements

Top letscantikwithmarykay Posts

🌿Botanical Effect🌿
-
🕵 Botanical merupakan regimen skincare plg basic dlm MK Skincare. 🕵 Berformulasikan ekstrak buah-buahan mengikut klasifikasi kulit wajah. 🕵 Ianya membersih n memelihara kulit tanpa mengganggu elemen asal kulit.
-
🌼Anda pula bagaimana,adakah anda pasti dgn skin care yg anda guna sekarang?..
-
🌼Adakah skin care anda sesuai dgn jenis kulit anda?..
-
🌼Jum saya tunjukkn adakah skin care anda sesuai dgn kulit anda serta bagaimana utk kita tahu cara mengenali kulit kita sendiri?...
-
📱0126546067
💃🏻Independent Beauty Consultant Mary Kay
•
#botanicaleffect #kulitsihat #segar #bebaschemical #letscantikwithmarykay #mudadanberserisentiasa

🌿Botanical Effect🌿 - 🕵 Botanical merupakan regimen skincare plg basic dlm MK Skincare. 🕵 Berformulasikan ekstrak buah-buahan mengikut klasifikasi kulit wajah. 🕵 Ianya membersih n memelihara kulit tanpa mengganggu elemen asal kulit. - 🌼Anda pula bagaimana,adakah anda pasti dgn skin care yg anda guna sekarang?.. - 🌼Adakah skin care anda sesuai dgn jenis kulit anda?.. - 🌼Jum saya tunjukkn adakah skin care anda sesuai dgn kulit anda serta bagaimana utk kita tahu cara mengenali kulit kita sendiri?... - 📱0126546067 💃🏻Independent Beauty Consultant Mary Kay • #botanicaleffect #kulitsihat #segar #bebaschemical #letscantikwithmarykay #mudadanberserisentiasa

★EYE MAKEUP REMOVER MARY KAY
.
.
🌸 Ia nya sgt lembut, di rumus khas utk cuci makeup di bahagian mata dan bibir..Awak semua tahu tak kulit di bahagian mata paling sensitive, paling lembut, so, perlu cucian yg khas? Sebab tu lah bila kita pakai skincare, mesti ada arahan elakkan terkena pada bahagian mata👁👁
.
🌸Eye makeup remover ini juga boleh mengelakkan muka kita dari masalah oil seeds tau..alaa..biji kolesterol tuu..so jgn sesekali guna baby oil utk remove makeup ye..kalau tak, abesla naik oil seed
.
🌸 Mengandungi 2 layer, satu layer utk cucian makeup yg kalis air, dan layer satu lagi Botanical-silicon utk cucian water-proof makeup. Utk kesan terbaik, goncang dulu sebelum guna. Combination yg terbaik utk cucian yg menyeluruh dan sempurna. Goncang2 dulu, then boleh la tengok 2 layer ni terbentuk
.
🌸Tiada bau, non oily, non alcohol.
Sesuai utk semua jenis kulit
.
.
#etonisamkjourney #letscantikwithmarykay #eyemakeupremoval #etonisamkjourney💞

★EYE MAKEUP REMOVER MARY KAY . . 🌸 Ia nya sgt lembut, di rumus khas utk cuci makeup di bahagian mata dan bibir..Awak semua tahu tak kulit di bahagian mata paling sensitive, paling lembut, so, perlu cucian yg khas? Sebab tu lah bila kita pakai skincare, mesti ada arahan elakkan terkena pada bahagian mata👁👁 . 🌸Eye makeup remover ini juga boleh mengelakkan muka kita dari masalah oil seeds tau..alaa..biji kolesterol tuu..so jgn sesekali guna baby oil utk remove makeup ye..kalau tak, abesla naik oil seed . 🌸 Mengandungi 2 layer, satu layer utk cucian makeup yg kalis air, dan layer satu lagi Botanical-silicon utk cucian water-proof makeup. Utk kesan terbaik, goncang dulu sebelum guna. Combination yg terbaik utk cucian yg menyeluruh dan sempurna. Goncang2 dulu, then boleh la tengok 2 layer ni terbentuk . 🌸Tiada bau, non oily, non alcohol. Sesuai utk semua jenis kulit . . #etonisamkjourney #letscantikwithmarykay #eyemakeupremoval #etonisamkjourney💞

Siapa nk🙋🙋
.
💟✅kulit cerah
💟✅tona sekata
💟✅pudarkan parut jerawat
💟✅pudarkan jeragat
💟✅kulit glowing
.
Kena cuba set MelaCep marykay ni.Dijamin selamat dan effective.
.
❌tiada merkury mahupun hidrokuinon
❌tiada bahan kimia terlarang
.
Dm saya if nak try or nak tahu lebih details.
#whatsapp 0167101475
.
#marykaymelacepplus
#letscantikwithmarykay
#marykayipoh
#ilovemarykayproduct
#marykaybeautyconsultant

Siapa nk🙋🙋 . 💟✅kulit cerah 💟✅tona sekata 💟✅pudarkan parut jerawat 💟✅pudarkan jeragat 💟✅kulit glowing . Kena cuba set MelaCep marykay ni.Dijamin selamat dan effective. . ❌tiada merkury mahupun hidrokuinon ❌tiada bahan kimia terlarang . Dm saya if nak try or nak tahu lebih details. #whatsapp 0167101475 . #marykaymelacepplus #letscantikwithmarykay #marykayipoh #ilovemarykayproduct #marykaybeautyconsultant

Kosmetik yang mengandungi MERKURI :
.
1) Melekit-lekit.
Sapu pada muka pun bukan main susah nak ratakan.
.
2) Tidak Homogen (tidak menyatu dan kasar)
Kalau kita biarkan krim tu, akan nampak lapisan minyak terpisah dari lapisan yang padat.
.
3) Kulit putih segera.
Warna putihnya pulak lain macam, bukan putih natural. Dalam masa seminggu dua kulit muka dah boleh putih sangat-sangat. Ingat! Biar lambat putih asalkan selamat.
.
4) Jerawat susah nak tumbuh.
Jangan cepat happy bila ini terjadi. Sebenarnya kulit epidermis (lapisan kulit yg paling ats sekali) dah rosak. Kulit dah ROSAK tu dah hilang protein dan melanin yang sangatlah penting untuk melindungi kulit dari sinar UV. Maka, jerawat dah taknak tumbuh adalah sebab kuman/bakteria pun tak sudi nak duduk tempat yang dah rosak.
.
5) Bau logam.
Merkuri ialah logam berat yang berbentuk cecair. Jadi, bau logam kuat menyengat, kalau wangi pun mungkin dia dah dicampur dengan parfum(pewangi).
.
6) Warna kebiasaanya berwarna putih-kuning.
Tapi tak semua lah produk yang bewarna sebegitu ada merkuri, tapi wajib diragui.
So, banyakkan membaca sebelum nak cuba-cuba guna produk.
.
7) Berkilau (blink-blink)
Tekstur kosmetik yang ada merkuri ni berkilau-kilau sikit. Cuba tengok kat kulit lepas pakai tu ada tak kesan kilat-kilat.
Ingat! Merkuri adalah logam sebab tu berkilat.
.
😎 Bila berhenti pakai, bintik-bintik tumbuh kat muka hingga kulit memerah.
Lama-kelamaan kulit wajah akan jadi kehitaman, berjerawat dan kusam lebih teruk daripada sebelumnya.
.
9) Kulit sensitif dengan matahari.
Kena matahari kejap je pun dah memerah kulit muka tu, rasa pedih dan rasa terbakar.
.
For more information, klik link 👇🏻👇🏻
.
http://01116661519.wasap.my
.
#MaryKayMalaysia
#Marykayindonesia
#letscantikwithmarykay

Kosmetik yang mengandungi MERKURI : . 1) Melekit-lekit. Sapu pada muka pun bukan main susah nak ratakan. . 2) Tidak Homogen (tidak menyatu dan kasar) Kalau kita biarkan krim tu, akan nampak lapisan minyak terpisah dari lapisan yang padat. . 3) Kulit putih segera. Warna putihnya pulak lain macam, bukan putih natural. Dalam masa seminggu dua kulit muka dah boleh putih sangat-sangat. Ingat! Biar lambat putih asalkan selamat. . 4) Jerawat susah nak tumbuh. Jangan cepat happy bila ini terjadi. Sebenarnya kulit epidermis (lapisan kulit yg paling ats sekali) dah rosak. Kulit dah ROSAK tu dah hilang protein dan melanin yang sangatlah penting untuk melindungi kulit dari sinar UV. Maka, jerawat dah taknak tumbuh adalah sebab kuman/bakteria pun tak sudi nak duduk tempat yang dah rosak. . 5) Bau logam. Merkuri ialah logam berat yang berbentuk cecair. Jadi, bau logam kuat menyengat, kalau wangi pun mungkin dia dah dicampur dengan parfum(pewangi). . 6) Warna kebiasaanya berwarna putih-kuning. Tapi tak semua lah produk yang bewarna sebegitu ada merkuri, tapi wajib diragui. So, banyakkan membaca sebelum nak cuba-cuba guna produk. . 7) Berkilau (blink-blink) Tekstur kosmetik yang ada merkuri ni berkilau-kilau sikit. Cuba tengok kat kulit lepas pakai tu ada tak kesan kilat-kilat. Ingat! Merkuri adalah logam sebab tu berkilat. . 😎 Bila berhenti pakai, bintik-bintik tumbuh kat muka hingga kulit memerah. Lama-kelamaan kulit wajah akan jadi kehitaman, berjerawat dan kusam lebih teruk daripada sebelumnya. . 9) Kulit sensitif dengan matahari. Kena matahari kejap je pun dah memerah kulit muka tu, rasa pedih dan rasa terbakar. . For more information, klik link 👇🏻👇🏻 . http://01116661519.wasap.my . #MaryKayMalaysia #Marykayindonesia #letscantikwithmarykay

Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?? Kenapa begitu ramai yang sukakannya?
.
🌸Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah:
.
💕 Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.
Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.
💕 Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.
💕 Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.
Ingat !!!!
.
Bahagian sekeliling mata dan bibir adalah kawasan yang paling sensitif pada tekanan yang kuat. Dengan penggunaan oil-free makeup remover, anda tidak perlu menyental untuk menghilangkan mekap mata, kening dan lipstick. Dengan harga mampu milik dan kualiti bertaraf 5 bintang, itulah salah satu kelebihan produk Mary Kay.
.
.
Beauty with me,
Fay Permata +6011 16661519
Mary Kay Beauty Consultant
.
#ilovemarykay #marykay #marykaymalaysia #facialspa #makeupartist #makeuptutorial #sayajualskincare #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #lipstick #lipstickmatte #Skincare #facialspa #lipscrub #treatmentwhitening #beautybyfaypermata #marykayindonesia #job #jobmalaysia #makeuptutorial #makeup #makeuptutorialmalaysia
#marykay #freeclass #marykaybc
#serum #serumwajah
#marykay #marykaymalaysia #bcmarykay #lipstick #lipstickmatte #serum

Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?? Kenapa begitu ramai yang sukakannya? . 🌸Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah: . 💕 Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit. Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap. 💕 Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir. 💕 Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah. Ingat !!!! . Bahagian sekeliling mata dan bibir adalah kawasan yang paling sensitif pada tekanan yang kuat. Dengan penggunaan oil-free makeup remover, anda tidak perlu menyental untuk menghilangkan mekap mata, kening dan lipstick. Dengan harga mampu milik dan kualiti bertaraf 5 bintang, itulah salah satu kelebihan produk Mary Kay. . . Beauty with me, Fay Permata +6011 16661519 Mary Kay Beauty Consultant . #ilovemarykay #marykay #marykaymalaysia #facialspa #makeupartist #makeuptutorial #sayajualskincare #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #lipstick #lipstickmatte #Skincare #facialspa #lipscrub #treatmentwhitening #beautybyfaypermata #marykayindonesia #job #jobmalaysia #makeuptutorial #makeup #makeuptutorialmalaysia #marykay #freeclass #marykaybc #serum #serumwajah #marykay #marykaymalaysia #bcmarykay #lipstick #lipstickmatte #serum

Tengah pikiaq,, kat mana lagi tempat nak terjah pi open house !! 🤔🤔🤭
.
#misigemukkanbadan
#leeyanaraya2018
#raya2018

Tengah pikiaq,, kat mana lagi tempat nak terjah pi open house !! 🤔🤔🤭 . #misigemukkanbadan #leeyanaraya2018 #raya2018

Thank you Hasanah beli Timewise Moisture Renewing Softener Mary kay dengan dina.
Walaupun da lewat malam masih ber cod 😁
Anyone yang nak tahu tentang mary kay or nak purchase order dgn dina boleh cari dina ye. Dina akan hantar sampai depan umah. Boleh wasap dina ye
www.wasap.my/601121226398 atau tekan link dekat bio 😘
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Thank you Hasanah beli Timewise Moisture Renewing Softener Mary kay dengan dina. Walaupun da lewat malam masih ber cod 😁 Anyone yang nak tahu tentang mary kay or nak purchase order dgn dina boleh cari dina ye. Dina akan hantar sampai depan umah. Boleh wasap dina ye www.wasap.my/601121226398 atau tekan link dekat bio 😘 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Assalamualaikum
Mencari bedak untuk kegunaan harian tapi tak menyumbatkan pori dan tak merosakkan kulit.
Mary Kay jawapannya..
Ada 4 pilihan.. Jom pilih.. Jom dapatkan segera..
Berminat wassap 0177033764
http://www.wasap.my/+60177033764bedakMk
Kita nak bagi harga promo.. #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Assalamualaikum Mencari bedak untuk kegunaan harian tapi tak menyumbatkan pori dan tak merosakkan kulit. Mary Kay jawapannya.. Ada 4 pilihan.. Jom pilih.. Jom dapatkan segera.. Berminat wassap 0177033764 http://www.wasap.my/+60177033764bedakMk Kita nak bagi harga promo.. #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Advertisements

Latest letscantikwithmarykay Posts

OIL FREE EYE MAKEUP REMOVER dari MARY KAY.. Ia nya sgt lembut, di rumus khas utk tanggalkan makeup di bahagian mata dan bibir..Awak semua tahu tak kulit di bahagian mata paling sensitive, paling lembut, so, perlu cucian yg khas? Sebab tu bila kita pakai skincare, mesti ada arahan elakkan terkena pada bahagian mata👁👁 Eye makeup remover ini juga boleh mengelakkan muka kita dari masalah oil seeds tau. biji kolesterol. Jangan sesekali guna baby oil utk remove makeup ye. kalau tak, nanti naik oil seed dan akan menegangkan kedutan di kawasan mata.. Bln ni ada promo utk makeup remover ni tau..
Berminat??? Pm or whatsapp 0166665851
#LetsCantikWithMaryKay

OIL FREE EYE MAKEUP REMOVER dari MARY KAY.. Ia nya sgt lembut, di rumus khas utk tanggalkan makeup di bahagian mata dan bibir..Awak semua tahu tak kulit di bahagian mata paling sensitive, paling lembut, so, perlu cucian yg khas? Sebab tu bila kita pakai skincare, mesti ada arahan elakkan terkena pada bahagian mata👁👁 Eye makeup remover ini juga boleh mengelakkan muka kita dari masalah oil seeds tau. biji kolesterol. Jangan sesekali guna baby oil utk remove makeup ye. kalau tak, nanti naik oil seed dan akan menegangkan kedutan di kawasan mata.. Bln ni ada promo utk makeup remover ni tau.. Berminat??? Pm or whatsapp 0166665851 #LetsCantikWithMaryKay

Mary Kay at Play Baked Eye Trio...3 Warna dlm 1 produk dengan kombinasi warna yang menarik...
Buy 3 Free any 1x Mary Kay at Lip & Cheek (worth RM39)
Promotion this September...cepat grab sblm out of stok 😊😊
Nak tau lebih detail tekan link👇http://www.wasap.my/+60166665851
#LetsCantikWithMaryKay

Mary Kay at Play Baked Eye Trio...3 Warna dlm 1 produk dengan kombinasi warna yang menarik... Buy 3 Free any 1x Mary Kay at Lip & Cheek (worth RM39) Promotion this September...cepat grab sblm out of stok 😊😊 Nak tau lebih detail tekan link👇http://www.wasap.my/+60166665851 #LetsCantikWithMaryKay

Rasa happy sangat bila pakai make up remover neyy , sangat2 lah senang nak hilangkan make up terutama di mata dan bibir . So gaiss jgn lepaskan peluang cepat2 grab harga tgh PROMO 💯 Whatsapp 0183944131 #letscantikwithMaryKay

Rasa happy sangat bila pakai make up remover neyy , sangat2 lah senang nak hilangkan make up terutama di mata dan bibir . So gaiss jgn lepaskan peluang cepat2 grab harga tgh PROMO 💯 Whatsapp 0183944131 #letscantikwithMaryKay

Promotion this September 🤗🤗 #LetsCantikWithMaryKay

Promotion this September 🤗🤗 #LetsCantikWithMaryKay

Tq customer for your order 🥰🥰 #letscantikwithmarykay #marykay #marykaymalaysia #lipstickmarykay
Sebelum tido dina exfoliate dulu kulit dina nak buang sel kulit mati. Baru lah serum menyerap masuk dengan jayanya! Tambah pulak dengan pakai moisturiser!
Memang kulit berseri seri la.
Anyone nak try? Free je jom set appointment dina ajar cara pakai skincare yang betul.
#marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay#letscantikwithmarykay

Sebelum tido dina exfoliate dulu kulit dina nak buang sel kulit mati. Baru lah serum menyerap masuk dengan jayanya! Tambah pulak dengan pakai moisturiser! Memang kulit berseri seri la. Anyone nak try? Free je jom set appointment dina ajar cara pakai skincare yang betul. #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay

New Month 🎉 New Promo 👏🏻
MERDEKA SALES ‼️🎉🇲🇾
.
.
🌸Free consultation
🌸Free sample
🌸Free gift
.
.
love,
huda
💄Independent Beauty Consultant Mary Kay
🔸Whatsapp +60182882576 for details
#marykaymalaysia#letscantikwithmarykay#beautyconsaltantmarykay#botanicaleffects#timewise#timewiserepair#timewisemiracle#lipsticksmarykay#lipstickparty#skincareclassMK#satinlipsset#handlotionmarykay#lipmattemarykay#businessmarykay#kerjayamarykay#marykayhululangat#marykaycheras

New Month 🎉 New Promo 👏🏻 MERDEKA SALES ‼️🎉🇲🇾 . . 🌸Free consultation 🌸Free sample 🌸Free gift . . love, huda 💄Independent Beauty Consultant Mary Kay 🔸Whatsapp +60182882576 for details #marykaymalaysia #letscantikwithmarykay #beautyconsaltantmarykay #botanicaleffects #timewise #timewiserepair #timewisemiracle #lipsticksmarykay #lipstickparty #skincareclassMK #satinlipsset #handlotionmarykay #lipmattemarykay #businessmarykay #kerjayamarykay #marykayhululangat #marykaycheras

New Month 🎉 New Promo 👏🏻
MERDEKA SALES ‼️🎉🇲🇾
.
.
🌸Free consultation
🌸Free sample
🌸Free gift
.
.
love,
huda
💄Independent Beauty Consultant Mary Kay
🔸Whatsapp +60182882576 for details
#marykaymalaysia#letscantikwithmarykay#beautyconsaltantmarykay#botanicaleffects#timewise#timewiserepair#timewisemiracle#lipsticksmarykay#lipstickparty#skincareclassMK#satinlipsset#handlotionmarykay#lipmattemarykay#businessmarykay#kerjayamarykay#marykayhululangat#marykaycheras

New Month 🎉 New Promo 👏🏻 MERDEKA SALES ‼️🎉🇲🇾 . . 🌸Free consultation 🌸Free sample 🌸Free gift . . love, huda 💄Independent Beauty Consultant Mary Kay 🔸Whatsapp +60182882576 for details #marykaymalaysia #letscantikwithmarykay #beautyconsaltantmarykay #botanicaleffects #timewise #timewiserepair #timewisemiracle #lipsticksmarykay #lipstickparty #skincareclassMK #satinlipsset #handlotionmarykay #lipmattemarykay #businessmarykay #kerjayamarykay #marykayhululangat #marykaycheras

New Month 🎉 New Promo 👏🏻
MERDEKA SALES ‼️🎉🇲🇾
.
.
🌸Free consultation
🌸Free sample
🌸Free gift
.
.
love,
huda
💄Independent Beauty Consultant Mary Kay
🔸Whatsapp +60182882576 for details
#marykaymalaysia#letscantikwithmarykay#beautyconsaltantmarykay#botanicaleffects#timewise#timewiserepair#timewisemiracle#lipsticksmarykay#lipstickparty#skincareclassMK#satinlipsset#handlotionmarykay#lipmattemarykay#businessmarykay#kerjayamarykay#marykayhululangat#marykaycheras

New Month 🎉 New Promo 👏🏻 MERDEKA SALES ‼️🎉🇲🇾 . . 🌸Free consultation 🌸Free sample 🌸Free gift . . love, huda 💄Independent Beauty Consultant Mary Kay 🔸Whatsapp +60182882576 for details #marykaymalaysia #letscantikwithmarykay #beautyconsaltantmarykay #botanicaleffects #timewise #timewiserepair #timewisemiracle #lipsticksmarykay #lipstickparty #skincareclassMK #satinlipsset #handlotionmarykay #lipmattemarykay #businessmarykay #kerjayamarykay #marykayhululangat #marykaycheras

New Month 🎉 New Promo 👏🏻
MERDEKA SALES ‼️🎉🇲🇾
.
.
🌸Free consultation
🌸Free sample
🌸Free gift
.
.
love,
huda
💄Independent Beauty Consultant Mary Kay
🔸Whatsapp +60182882576 for details
#marykaymalaysia#letscantikwithmarykay#beautyconsaltantmarykay#botanicaleffects#timewise#timewiserepair#timewisemiracle#lipsticksmarykay#lipstickparty#skincareclassMK#satinlipsset#handlotionmarykay#lipmattemarykay#businessmarykay#kerjayamarykay#marykayhululangat#marykaycheras

New Month 🎉 New Promo 👏🏻 MERDEKA SALES ‼️🎉🇲🇾 . . 🌸Free consultation 🌸Free sample 🌸Free gift . . love, huda 💄Independent Beauty Consultant Mary Kay 🔸Whatsapp +60182882576 for details #marykaymalaysia #letscantikwithmarykay #beautyconsaltantmarykay #botanicaleffects #timewise #timewiserepair #timewisemiracle #lipsticksmarykay #lipstickparty #skincareclassMK #satinlipsset #handlotionmarykay #lipmattemarykay #businessmarykay #kerjayamarykay #marykayhululangat #marykaycheras

New Month 🎉 New Promo 👏🏻
MERDEKA SALES ‼️🎉🇲🇾
.
.
🌸Free consultation
🌸Free sample
🌸Free gift
.
.
love,
huda
💄Independent Beauty Consultant Mary Kay
🔸Whatsapp +60182882576 for details
#marykaymalaysia#letscantikwithmarykay#beautyconsaltantmarykay#botanicaleffects#timewise#timewiserepair#timewisemiracle#lipsticksmarykay#lipstickparty#skincareclassMK#satinlipsset#handlotionmarykay#lipmattemarykay#businessmarykay#kerjayamarykay#marykayhululangat#marykaycheras

New Month 🎉 New Promo 👏🏻 MERDEKA SALES ‼️🎉🇲🇾 . . 🌸Free consultation 🌸Free sample 🌸Free gift . . love, huda 💄Independent Beauty Consultant Mary Kay 🔸Whatsapp +60182882576 for details #marykaymalaysia #letscantikwithmarykay #beautyconsaltantmarykay #botanicaleffects #timewise #timewiserepair #timewisemiracle #lipsticksmarykay #lipstickparty #skincareclassMK #satinlipsset #handlotionmarykay #lipmattemarykay #businessmarykay #kerjayamarykay #marykayhululangat #marykaycheras

New Month 🎉 New Promo 👏🏻
MERDEKA SALES ‼️🎉🇲🇾
.
.
🌸Free consultation
🌸Free sample
🌸Free gift
.
.
love,
huda
💄Independent Beauty Consultant Mary Kay
🔸Whatsapp +60182882576 for details
#marykaymalaysia#letscantikwithmarykay#beautyconsaltantmarykay#botanicaleffects#timewise#timewiserepair#timewisemiracle#lipsticksmarykay#lipstickparty#skincareclassMK#satinlipsset#handlotionmarykay#lipmattemarykay#businessmarykay#kerjayamarykay#marykayhululangat#marykaycheras

New Month 🎉 New Promo 👏🏻 MERDEKA SALES ‼️🎉🇲🇾 . . 🌸Free consultation 🌸Free sample 🌸Free gift . . love, huda 💄Independent Beauty Consultant Mary Kay 🔸Whatsapp +60182882576 for details #marykaymalaysia #letscantikwithmarykay #beautyconsaltantmarykay #botanicaleffects #timewise #timewiserepair #timewisemiracle #lipsticksmarykay #lipstickparty #skincareclassMK #satinlipsset #handlotionmarykay #lipmattemarykay #businessmarykay #kerjayamarykay #marykayhululangat #marykaycheras

MERDEKA SALES ‼️ 🎉🎉🎉🎉🎉🇲🇾🇲🇾🇲🇾
1 August until 31 August .
.
🌸Free consultation
🌸Free sample
🌸Free gift
.
.
love,
huda
💄Independent Beauty Consultant Mary Kay
🔸Whatsapp +60182882576 for details
#marykaymalaysia#letscantikwithmarykay#beautyconsaltantmarykay#botanicaleffects#timewise#timewiserepair#timewisemiracle#lipsticksmarykay#lipstickparty#skincareclassMK#satinlipsset#handlotionmarykay#lipmattemarykay#businessmarykay#kerjayamarykay#marykayhululangat#marykaycheras

MERDEKA SALES ‼️ 🎉🎉🎉🎉🎉🇲🇾🇲🇾🇲🇾 1 August until 31 August . . 🌸Free consultation 🌸Free sample 🌸Free gift . . love, huda 💄Independent Beauty Consultant Mary Kay 🔸Whatsapp +60182882576 for details #marykaymalaysia #letscantikwithmarykay #beautyconsaltantmarykay #botanicaleffects #timewise #timewiserepair #timewisemiracle #lipsticksmarykay #lipstickparty #skincareclassMK #satinlipsset #handlotionmarykay #lipmattemarykay #businessmarykay #kerjayamarykay #marykayhululangat #marykaycheras

LIQUID FOUNDATION MARY KAY🌟🌟🌟 🌹Time Wise Liquid Foundation Mary Kay serta produk 'make-up' Mary Kay memang direka khas utk kesesuaian penggunaan harian. Ia mengandugi 'anti-aging',di rumus khas mengikut jenis kulit. 🌹Anda boleh memilihnya mengikut jenis kulit anda sama ada kulit normal hingga kering atau kombinasi hingga berminyak 🌹boleh pilih mengikut kesesuaian tone kulit kita. 🌹Sebenarnya tujuan pemakaian foundation ini sangatlah penting.Ia juga termasuk dalam salah satu langkah dalam merawat kulit 🌹Ia membantu melindungi kulit dari habuk,pencemaran,debu serta radikal bebas. 🌹kehebatan foundation Mary Kay ialah 'sangat ringan'(anda merasakan seperti tidak mengenakan sebarang foundation. 🌹apabila anda berpeluh, wajah anda kelihatan lebih cantik dan'flawless'. 🌟🌟Mary Kay liquid foundation merupakan salah satu produk 'Best Seller'.
http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

LIQUID FOUNDATION MARY KAY🌟🌟🌟 🌹Time Wise Liquid Foundation Mary Kay serta produk 'make-up' Mary Kay memang direka khas utk kesesuaian penggunaan harian. Ia mengandugi 'anti-aging',di rumus khas mengikut jenis kulit. 🌹Anda boleh memilihnya mengikut jenis kulit anda sama ada kulit normal hingga kering atau kombinasi hingga berminyak 🌹boleh pilih mengikut kesesuaian tone kulit kita. 🌹Sebenarnya tujuan pemakaian foundation ini sangatlah penting.Ia juga termasuk dalam salah satu langkah dalam merawat kulit 🌹Ia membantu melindungi kulit dari habuk,pencemaran,debu serta radikal bebas. 🌹kehebatan foundation Mary Kay ialah 'sangat ringan'(anda merasakan seperti tidak mengenakan sebarang foundation. 🌹apabila anda berpeluh, wajah anda kelihatan lebih cantik dan'flawless'. 🌟🌟Mary Kay liquid foundation merupakan salah satu produk 'Best Seller'. http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Kulit muka kering, pakai foundation mesti nampak sisik,
Meh kak nak bgtau mary kay ada cc cream sesuai sangat untk yang kulit kering ni sebab dia ada primer, dia ada spf15,
Bila pakai kulit jadi lembab je, kalo kulit radang2 merah tu dia boleh sejukkan kulit
Meh la try x caya yg peting free je kalau nk try.
Wasap deh http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Kulit muka kering, pakai foundation mesti nampak sisik, Meh kak nak bgtau mary kay ada cc cream sesuai sangat untk yang kulit kering ni sebab dia ada primer, dia ada spf15, Bila pakai kulit jadi lembab je, kalo kulit radang2 merah tu dia boleh sejukkan kulit Meh la try x caya yg peting free je kalau nk try. Wasap deh http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Bedak yg wajib ada...uuoollss pun patut ada jugak😁...y?? Sebelum tu nk bgtau..ni bukan bedak baby tau😅😅 Lepas guna cc cream tadi elmi akan apply bedak ni untuk kemasan muka yg lebih baik...bedak ni sesuai untuk semua jenis kulit..jugak semua warna kulit..so senang kn..x perlu pening2 nk pilih kod untuk warna kulit..
Y bedak mary kay terbaik?? Sebab bedak mary kay jenis yg x menyumbat pori..kulit boleh bernafas dengan baik walaupun uuoolls mekap tebal... Nak lebih info..jom wasap elmi
www.wasap.my/6017703364/translucently
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Bedak yg wajib ada...uuoollss pun patut ada jugak😁...y?? Sebelum tu nk bgtau..ni bukan bedak baby tau😅😅 Lepas guna cc cream tadi elmi akan apply bedak ni untuk kemasan muka yg lebih baik...bedak ni sesuai untuk semua jenis kulit..jugak semua warna kulit..so senang kn..x perlu pening2 nk pilih kod untuk warna kulit.. Y bedak mary kay terbaik?? Sebab bedak mary kay jenis yg x menyumbat pori..kulit boleh bernafas dengan baik walaupun uuoolls mekap tebal... Nak lebih info..jom wasap elmi www.wasap.my/6017703364/translucently #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Rahsia kecantikan terserlah.. Solekan simple sepantas 5 minit siap‼️ Hanya dengan menggunakan 5 item sahaja.. Hasilnya mempesonakan.. 💕💕💕 Meh kita check it out 5 item tu➡️
1. Honey Glow Finisher SPF35
2. Foundation Primer SPF15
3. Luminous wear Liquid Foundation
4. Mineral Powder Foundation
5. Limited Edition Illuminating drop
Ok Taraaa‼️‼️‼️ Ada yg nak akak buat solekan guna 5 item lengkap ni❓🙋‍♀️🙋‍♀️ http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Rahsia kecantikan terserlah.. Solekan simple sepantas 5 minit siap‼️ Hanya dengan menggunakan 5 item sahaja.. Hasilnya mempesonakan.. 💕💕💕 Meh kita check it out 5 item tu➡️ 1. Honey Glow Finisher SPF35 2. Foundation Primer SPF15 3. Luminous wear Liquid Foundation 4. Mineral Powder Foundation 5. Limited Edition Illuminating drop Ok Taraaa‼️‼️‼️ Ada yg nak akak buat solekan guna 5 item lengkap ni❓🙋‍♀️🙋‍♀️ http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Assalamualaikum and good morning. Ada berita baik dari Mary Kay.
Nak jadi Beauty Consultant dan cari duit belanja ekstra?
Nak jadi pengguna dan enjoy special promo dan harga special?
Nak join tapi mahal?
Nak cari duit poket?
Mulai April, starter pack/starter kit Mary Kay hanya RM70 sahaja. Ada voucher tunai bernlai sehingga RM200menanti anda. Coaching and mentoring PERCUMA untuk yang berminat jadikan Mary Kay sebagai lubuk rezeki.
PM or whatsapp cepat2.
https://www.wasap.my/+60177033764/signup
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Assalamualaikum and good morning. Ada berita baik dari Mary Kay. Nak jadi Beauty Consultant dan cari duit belanja ekstra? Nak jadi pengguna dan enjoy special promo dan harga special? Nak join tapi mahal? Nak cari duit poket? Mulai April, starter pack/starter kit Mary Kay hanya RM70 sahaja. Ada voucher tunai bernlai sehingga RM200menanti anda. Coaching and mentoring PERCUMA untuk yang berminat jadikan Mary Kay sebagai lubuk rezeki. PM or whatsapp cepat2. https://www.wasap.my/+60177033764/signup #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Kulit muka kering, pakai foundation mesti nampak sisik,
Meh elmi nak bgtau mary kay ada cc cream sesuai sangat untk yang kulit kering ni sebab dia ada primer, dia ada spf15,
Bila pakai kulit jadi lembab je, kalo kulit radang2 merah tu dia boleh sejukkan kulit
Meh la try x caya yg peting free je kalau nk try.
Wasap deh http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Kulit muka kering, pakai foundation mesti nampak sisik, Meh elmi nak bgtau mary kay ada cc cream sesuai sangat untk yang kulit kering ni sebab dia ada primer, dia ada spf15, Bila pakai kulit jadi lembab je, kalo kulit radang2 merah tu dia boleh sejukkan kulit Meh la try x caya yg peting free je kalau nk try. Wasap deh http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

KENAPA WAJIB PAKAI SOFTENER ??? Saiz sebenar liang roma (pori) kita tak berubah apabila kita makin tua. Sebenarnya pori yang jadi lebih ketara akibat dinding pori makin mengendur.😬😬 Eh I yang 31 tahun ni pun dah nampak pori tu deknon!
Bila makin kendur, makin jelaslah rongga-rongga kat muka tu. Terimalah hakikat yang memang mustahil untuk kecikkan saiz pori tu, tapi you definitely boleh kurangkan dia dari nampak.
Yes, ada caranya........ Dalam Mary Kay skin care regime, kita panggil Toner sebagai Softener. Di US, mana-mana produk yang tinggi kandungan alcohol akan dipanggil Toner. Tapi Mary Kay punya sangat rendah kandungan cosmetic alcoholnya, sebab tu kita panggil Softener.
APA KELEBIHAN SOFTENER NI?
1. Bantu kurangkan keketaraan pori
2. Kulit berasa lebih lembut, subur, halus and licin gila
3. Bagi kelembapan cepat and tahan lama kat kulit. Bila kulit hidrat, dia tak kering. Bila tak kering, susah nak nampak kedut so nampak muda dari umur sebenar.
4. Pastikan kulit ready untuk apa-apa next skin item yg ada age-fighting function.
5. Percepatkan hasil yang you nak!
http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

KENAPA WAJIB PAKAI SOFTENER ??? Saiz sebenar liang roma (pori) kita tak berubah apabila kita makin tua. Sebenarnya pori yang jadi lebih ketara akibat dinding pori makin mengendur.😬😬 Eh I yang 31 tahun ni pun dah nampak pori tu deknon! Bila makin kendur, makin jelaslah rongga-rongga kat muka tu. Terimalah hakikat yang memang mustahil untuk kecikkan saiz pori tu, tapi you definitely boleh kurangkan dia dari nampak. Yes, ada caranya........ Dalam Mary Kay skin care regime, kita panggil Toner sebagai Softener. Di US, mana-mana produk yang tinggi kandungan alcohol akan dipanggil Toner. Tapi Mary Kay punya sangat rendah kandungan cosmetic alcoholnya, sebab tu kita panggil Softener. APA KELEBIHAN SOFTENER NI? 1. Bantu kurangkan keketaraan pori 2. Kulit berasa lebih lembut, subur, halus and licin gila 3. Bagi kelembapan cepat and tahan lama kat kulit. Bila kulit hidrat, dia tak kering. Bila tak kering, susah nak nampak kedut so nampak muda dari umur sebenar. 4. Pastikan kulit ready untuk apa-apa next skin item yg ada age-fighting function. 5. Percepatkan hasil yang you nak! http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Rahsia kecantikan terserlah.. Solekan simple sepantas 5 minit siap‼️ Hanya dengan menggunakan 5 item sahaja.. Hasilnya mempesonakan.. 💕💕💕 Meh kita check it out 5 item tu➡️
1. Honey Glow Finisher SPF35
2. Foundation Primer SPF15
3. Luminous wear Liquid Foundation
4. Mineral Powder Foundation
5. Limited Edition Illuminating drop
Ok Taraaa‼️‼️‼️ Ada yg nak akak buat solekan guna 5 item lengkap ni❓🙋‍♀️🙋‍♀️ http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Rahsia kecantikan terserlah.. Solekan simple sepantas 5 minit siap‼️ Hanya dengan menggunakan 5 item sahaja.. Hasilnya mempesonakan.. 💕💕💕 Meh kita check it out 5 item tu➡️ 1. Honey Glow Finisher SPF35 2. Foundation Primer SPF15 3. Luminous wear Liquid Foundation 4. Mineral Powder Foundation 5. Limited Edition Illuminating drop Ok Taraaa‼️‼️‼️ Ada yg nak akak buat solekan guna 5 item lengkap ni❓🙋‍♀️🙋‍♀️ http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Assalamulaikum dan selamat petang. Pada kawan2 yang nak kenal kulit anda macam mana meh lah whatsapp kita. Scan kulit secara percuma sahaja.
PERCUMA SAHAJA !!! Cepat book tarikh ya kawan2.
http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Assalamulaikum dan selamat petang. Pada kawan2 yang nak kenal kulit anda macam mana meh lah whatsapp kita. Scan kulit secara percuma sahaja. PERCUMA SAHAJA !!! Cepat book tarikh ya kawan2. http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

skinvigorate dari mary Kay 👄 🌬Mmpu membersih wajah sehingga ke liang roma.
🌬Kulit wajah kelihatan bersih,cerah&gebu.
🌬Mmpu mencuci sehingga 85% kotoran di wajah lebih bersih drpd mggunakn jari.
🌬sesuai untuk digunakn pada semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif kerana berusnya yg sgt lembut pd wajah.
🌬 blackhead&whitehead dia sapu bersih!
🌬hanya prlukan 1-2mnt shj utk mncuci.sesuai utk anda yg sntiasa kejar masa.
🌬ianya kecil,comel&sgt ringan.mudh utk d bawa ke mana2.. Anda harus dptkan satu.psti anda akan berpuas hati, trust me 😘 ‌Wassap tekan link ➡http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

skinvigorate dari mary Kay 👄 🌬Mmpu membersih wajah sehingga ke liang roma. 🌬Kulit wajah kelihatan bersih,cerah&gebu. 🌬Mmpu mencuci sehingga 85% kotoran di wajah lebih bersih drpd mggunakn jari. 🌬sesuai untuk digunakn pada semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif kerana berusnya yg sgt lembut pd wajah. 🌬 blackhead&whitehead dia sapu bersih! 🌬hanya prlukan 1-2mnt shj utk mncuci.sesuai utk anda yg sntiasa kejar masa. 🌬ianya kecil,comel&sgt ringan.mudh utk d bawa ke mana2.. Anda harus dptkan satu.psti anda akan berpuas hati, trust me 😘 ‌Wassap tekan link ➡http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Ramai yg mengadu pada saya...
Kenape saya pakai foundation kejab je dah hilang..bercapuk..dan bla..bla..bla..
Ok 1st u kene tahu apa jenis kulit u sendri...x tahu??tanya pada kami...kulit kering kene pakai foundation yg khas untuk kulit kering ..kulit berminyak kene pakai yg untuk kulit berminyak...baru padan...
Dan tahu x? walaupun u beli foundation sahaja..tetap ada warranty 90 hari if x sesuai atau x kene tone...kita boleh return...best ke best??ada yg boleh beri warranty??...di mary kay ada..😉😉
Kecik2 cili padi..boleh tahan setahun.. http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Ramai yg mengadu pada saya... Kenape saya pakai foundation kejab je dah hilang..bercapuk..dan bla..bla..bla.. Ok 1st u kene tahu apa jenis kulit u sendri...x tahu??tanya pada kami...kulit kering kene pakai foundation yg khas untuk kulit kering ..kulit berminyak kene pakai yg untuk kulit berminyak...baru padan... Dan tahu x? walaupun u beli foundation sahaja..tetap ada warranty 90 hari if x sesuai atau x kene tone...kita boleh return...best ke best??ada yg boleh beri warranty??...di mary kay ada..😉😉 Kecik2 cili padi..boleh tahan setahun.. http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

💓X semua product skincare ada moisturizer/pelembap trutamanya product local. Ramaiiiiiiii org salah anggap pki cream siang or serum adalah salah satu pelembap utk kulit 💓Pelembap/moisturizer sgt penting..sama penting mcm kita ambil air putih bbrapa gelas sehari...jom kita tgk benefit pelembap mengikut jnis kulit.Tanpa pelembab kulit korang akan kekeringan, timbul garis2 penuaan, sometime kulit menjadi keradangan, mnggelupas dan kusam ye... 💓2 item hebat di marykay ni mengikut jnis kulit korang ok tetapi mempunyai fungsi yg sma...bestkan😘😘
Kenapa mengikut jenis kulit? Sebabb 🍀Kulit kering memerlukan lebihhh lembapan manakala kulit normal/ oily pon perlukan lembapan tetapi dlm masa yg sama control minyak dlm kulit. bagusss kan!!
X perlu risauuuu melekit kerana beauty consultant korang tahu apa yg terbaik utk kulit korang ok...
sesiapa yg tiada lg beauty consultant...saya boleh bantu n guide korang 👍Intense moisturizing cream -utk kulit kering
👍Oil free hydrating gel- utk kulit normal/oily
http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

💓X semua product skincare ada moisturizer/pelembap trutamanya product local. Ramaiiiiiiii org salah anggap pki cream siang or serum adalah salah satu pelembap utk kulit 💓Pelembap/moisturizer sgt penting..sama penting mcm kita ambil air putih bbrapa gelas sehari...jom kita tgk benefit pelembap mengikut jnis kulit.Tanpa pelembab kulit korang akan kekeringan, timbul garis2 penuaan, sometime kulit menjadi keradangan, mnggelupas dan kusam ye... 💓2 item hebat di marykay ni mengikut jnis kulit korang ok tetapi mempunyai fungsi yg sma...bestkan😘😘 Kenapa mengikut jenis kulit? Sebabb 🍀Kulit kering memerlukan lebihhh lembapan manakala kulit normal/ oily pon perlukan lembapan tetapi dlm masa yg sama control minyak dlm kulit. bagusss kan!! X perlu risauuuu melekit kerana beauty consultant korang tahu apa yg terbaik utk kulit korang ok... sesiapa yg tiada lg beauty consultant...saya boleh bantu n guide korang 👍Intense moisturizing cream -utk kulit kering 👍Oil free hydrating gel- utk kulit normal/oily http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Assalamualaikum and good morning. Ada berita baik dari Mary Kay.
Nak jadi Beauty Consultant dan cari duit belanja ekstra?
Nak jadi pengguna dan enjoy special promo dan harga special?
Nak join tapi mahal?
Nak cari duit poket?
Mulai April, starter pack/starter kit Mary Kay hanya RM70 sahaja. Ada voucher tunai bernlai sehingga RM315 menanti anda. Coaching and mentoring PERCUMA untuk yang berminat jadikan Mary Kay sebagai lubuk rezeki.
PM kamek or whatsapp kamek cepat2.
https://www.wasap.my/+60177033764/signup
http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Assalamualaikum and good morning. Ada berita baik dari Mary Kay. Nak jadi Beauty Consultant dan cari duit belanja ekstra? Nak jadi pengguna dan enjoy special promo dan harga special? Nak join tapi mahal? Nak cari duit poket? Mulai April, starter pack/starter kit Mary Kay hanya RM70 sahaja. Ada voucher tunai bernlai sehingga RM315 menanti anda. Coaching and mentoring PERCUMA untuk yang berminat jadikan Mary Kay sebagai lubuk rezeki. PM kamek or whatsapp kamek cepat2. https://www.wasap.my/+60177033764/signup http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Hii uolls.. PUNCA PORI BESAR
Masalah pori besar yg sering d alami boleh segelintir para wanita kebanyakan yg mempunyai kulit berminyak atau kombinasi.. ~KOTORAN
setiap hari kita akan terdedah dengan pelbagai kotoran yg hingap d muka contohnya debu ,sisa solekan Dan banyak lagi.. Ini akan menyebabkan pori-pori tersumbat Dan terbuka luas. ~MINYAK
Kulit yg berminyak juga Salah satu penyebab pori-pori menjadi besar ~BACTERIA
pertumbuhan bacteria pada wajah akan menyebabkan terjadinya whitehead & blackhead yg mana akan menyebabkan pori-pori akan nampak lagi besar >PENYELESAIAN BAGI MASALAH PORI BEASR < 😙MASK CHARCOAL 😙SERUM PIRE MINIMIZER 😙OIL FREE HYDRATING GEL 😙SOFTENER & GEL MASK
So,, siapa yg ada masalah pori besar tu boleh Cuba 4 produk penyelesaian nii.. 😘 Ada sebarang pertanyaan atau berminat dengan produk Mary Kay
Bole cari saya.. 🤗
Selamat mencuba 😘😘👇👇👇 http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Hii uolls.. PUNCA PORI BESAR Masalah pori besar yg sering d alami boleh segelintir para wanita kebanyakan yg mempunyai kulit berminyak atau kombinasi.. ~KOTORAN setiap hari kita akan terdedah dengan pelbagai kotoran yg hingap d muka contohnya debu ,sisa solekan Dan banyak lagi.. Ini akan menyebabkan pori-pori tersumbat Dan terbuka luas. ~MINYAK Kulit yg berminyak juga Salah satu penyebab pori-pori menjadi besar ~BACTERIA pertumbuhan bacteria pada wajah akan menyebabkan terjadinya whitehead & blackhead yg mana akan menyebabkan pori-pori akan nampak lagi besar >PENYELESAIAN BAGI MASALAH PORI BEASR < 😙MASK CHARCOAL 😙SERUM PIRE MINIMIZER 😙OIL FREE HYDRATING GEL 😙SOFTENER & GEL MASK So,, siapa yg ada masalah pori besar tu boleh Cuba 4 produk penyelesaian nii.. 😘 Ada sebarang pertanyaan atau berminat dengan produk Mary Kay Bole cari saya.. 🤗 Selamat mencuba 😘😘👇👇👇 http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

LASH INTENSITY MASCARA
.
BERUS DOUBLE IMPACT :
2 LANGKAH UNTUK MENYERLAH
.
↪ mengembang : bulu kejur pendek di 'zon volum' mencipta satu formula tangki yang menyimpan dos maskara sihat dengan setiap salutan .
↪ memanjang : bulu kejur di 'zon menyikat' membalut bulu mata dan memanjangkan formula dari akar hingga melampaui hujungnya
.
Triple lash conditioning
↪pro vitamin B5 : membantu melindungi , merapi dan memperkuat bulu mata.
.
↪ emolien sebatian asid lemak : menunjukkan kesan meningkat 170% daripada beratnya dalam air untuk membantu mencegah keretakan bulu mata .
↪ vitamin E : antioksidan pelindung yang sangat terkenal antioxidant
http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

LASH INTENSITY MASCARA . BERUS DOUBLE IMPACT : 2 LANGKAH UNTUK MENYERLAH . ↪ mengembang : bulu kejur pendek di 'zon volum' mencipta satu formula tangki yang menyimpan dos maskara sihat dengan setiap salutan . ↪ memanjang : bulu kejur di 'zon menyikat' membalut bulu mata dan memanjangkan formula dari akar hingga melampaui hujungnya . Triple lash conditioning ↪pro vitamin B5 : membantu melindungi , merapi dan memperkuat bulu mata. . ↪ emolien sebatian asid lemak : menunjukkan kesan meningkat 170% daripada beratnya dalam air untuk membantu mencegah keretakan bulu mata . ↪ vitamin E : antioksidan pelindung yang sangat terkenal antioxidant http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Done ESTB with Sd Intan Safinas 😘😘.. Next target : Red Jacket.
Tolong doakan saya untuk capai Red Jacket dalam 3 bulan ya .. Semoga elmi mendapat Red Jacket dalam masa 3 bulan. amin..... Terima kasih doakan .. #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Done ESTB with Sd Intan Safinas 😘😘.. Next target : Red Jacket. Tolong doakan saya untuk capai Red Jacket dalam 3 bulan ya .. Semoga elmi mendapat Red Jacket dalam masa 3 bulan. amin..... Terima kasih doakan .. #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Pernah dengar spa bibir?
Pernah buat spa bibir?
Kami ada jawapannya.
MARY KAY SATIN LIPS SET
Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir. Set yang terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
- Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
- Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar.
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Pernah dengar spa bibir? Pernah buat spa bibir? Kami ada jawapannya. MARY KAY SATIN LIPS SET Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir. Set yang terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB - Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM - Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

SATU PESANAN :
1)jangan sekali kali picit,qunas,kutih,kikis white head n black hakak2 dengan menggunakan jari yg kotor(belum di cuci)
KESAN : mengakibatkan kecederaan pada wajah..muka smpai merah2..yg xdak jerawat jadi naek jerawat..yang xde parut boleh tinggalkan kesan parut..nyaknye sngat kt kulit tu..dia tu jenis lembut je..bukn keras mcam batu.. http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

SATU PESANAN : 1)jangan sekali kali picit,qunas,kutih,kikis white head n black hakak2 dengan menggunakan jari yg kotor(belum di cuci) KESAN : mengakibatkan kecederaan pada wajah..muka smpai merah2..yg xdak jerawat jadi naek jerawat..yang xde parut boleh tinggalkan kesan parut..nyaknye sngat kt kulit tu..dia tu jenis lembut je..bukn keras mcam batu.. http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

cream to powder fondation..yg mana bedak ni dah siap2 ada foundtion taw..so sesuaila utk kita yg selalu mengejar masa dan xsempat nk duduk di hadapan cermin lelama😍
http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

cream to powder fondation..yg mana bedak ni dah siap2 ada foundtion taw..so sesuaila utk kita yg selalu mengejar masa dan xsempat nk duduk di hadapan cermin lelama😍 http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

What rm70 jurrrrr...🤷🤷🤷
Ape yg menarik rm70 tu...dan apa yg menarik dengan rm300 tu??
Haaa..meh la wasap itewww...itewww tunggu nie.. http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay
_Timewise Replenishing +C_ 🍊 Membantu utk boost Collagen. So kulit anjal xkendur meloyot
🍊 Kaya dgn anti-oxidants
🍊 Terdiri dr bahan2 natural yg kaya dgn vitamin C
🍊 Bantu mengeluarkan collagen baru utk bagi kulit nampak tegang
🍊 Kulit lebih sihat, berseri & cantik
Berminat nak cuba? boleh whatsap sis ye😘
0146041052
Anis
Mary Kay Independent Beauty Consultant.
#marykaymalay #marykaymalaysia #marykaycheras #marykaycheraskl #marykaycodcheras #marykayforlife #letscantikwithmarykay #serumctimewise

_Timewise Replenishing +C_ 🍊 Membantu utk boost Collagen. So kulit anjal xkendur meloyot 🍊 Kaya dgn anti-oxidants 🍊 Terdiri dr bahan2 natural yg kaya dgn vitamin C 🍊 Bantu mengeluarkan collagen baru utk bagi kulit nampak tegang 🍊 Kulit lebih sihat, berseri & cantik Berminat nak cuba? boleh whatsap sis ye😘 0146041052 Anis Mary Kay Independent Beauty Consultant. #marykaymalay #marykaymalaysia #marykaycheras #marykaycheraskl #marykaycodcheras #marykayforlife #letscantikwithmarykay #serumctimewise

The best foundation. Nampak natural je. Orang ingat kita tak pakai apa2 but act we apply foundation from MK ye hehe
.
#marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuadzam #marykaylife #marykaylovers #iusemarykay #ilovemarykay #letscantikwithmarykay #marykaymakeup #marykayfoundation #marykayforever #marykaytestimoni #rayawithmarykay

The best foundation. Nampak natural je. Orang ingat kita tak pakai apa2 but act we apply foundation from MK ye hehe . #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuadzam #marykaylife #marykaylovers #iusemarykay #ilovemarykay #letscantikwithmarykay #marykaymakeup #marykayfoundation #marykayforever #marykaytestimoni #rayawithmarykay

Kita main soal menyoal mlm ni 😊
#LetsCantikWithMaryKay

Kita main soal menyoal mlm ni 😊 #LetsCantikWithMaryKay

' Suppliment utk Kulit Kering'
Siapa yang ada masalah kulit kering?? 🙋
You all kene pay extra attention utk kelembapan tau. Kalau tak muka cpt berkedut 😱😱 sangat sesuai utk yg bermasalah kulit kering , pengelupasan seperti 👇👇 👉 Membantu mengecut jerawat
👉 kulit sensitif merah2 especially bila kene matahari
👉 Mangsa peeling product
Free consultation
.
#marykaymalaysia #marykayjohor #marykayindependentbeautyconsultant #marykayinmyheart #marykaylover #marykaylife #marykayforever #iusemarykay #marykaytestimoni #marykayproducts #letscantikwithmarykay

' Suppliment utk Kulit Kering' Siapa yang ada masalah kulit kering?? 🙋 You all kene pay extra attention utk kelembapan tau. Kalau tak muka cpt berkedut 😱😱 sangat sesuai utk yg bermasalah kulit kering , pengelupasan seperti 👇👇 👉 Membantu mengecut jerawat 👉 kulit sensitif merah2 especially bila kene matahari 👉 Mangsa peeling product Free consultation . #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayindependentbeautyconsultant #marykayinmyheart #marykaylover #marykaylife #marykayforever #iusemarykay #marykaytestimoni #marykayproducts #letscantikwithmarykay

Mary Kay Oil Free Hydrating Gel dan Intense Moisturizing Cream 😍
Pelembap yang sangat2 best!! Perbezaan antara kedua jenis pelembap adalah ia digunakan mengikut jenis kulit. 👍👍 🌼 *Oil free hydrating gel*
👌Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkan sehingga 10 jam. .
👌 Selain menyejukan, gel ini cepat meresap menjadikan kulit berasa licin, lembut, dingin dan segar. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak. Diperkayakan dengan estrak teh hijau dan vitamin E dan juga ekstrak marin untuk melembutkan kulit.
(Sesuai juga digunakan untuk kulit berminyak, berjerawat dan sensitif) 👍 🌼 *Intense Moisturizing Cream*
👌 Untuk kulit kering dan menjadikan kulit terhidrat selama 10 jam. 👌 Kulit tampak lebih berseri dan berasa lebih lembut dan halus. Membantu melembutkan kulit dengan ekstrak marin dan vitamin E untuk menyuburkan kulit.
(Sesuai di gunakan untuk kulit kering, mengelupas dan nipis. Sesuai juga untuk mereka yang pernah menggunakan produk pengelupasan yang berat) 👍👍
.
#marykaymalaysia #marykayjohor #marykaylife #marykaylovers #marykayforever #iusemarykay #letscantikwithmarykay #marykaytestimoni #marykayproducts #ilovemarykay #marykayindependentbeautyconsultant #marykayofhg

Mary Kay Oil Free Hydrating Gel dan Intense Moisturizing Cream 😍 Pelembap yang sangat2 best!! Perbezaan antara kedua jenis pelembap adalah ia digunakan mengikut jenis kulit. 👍👍 🌼 *Oil free hydrating gel* 👌Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkan sehingga 10 jam. . 👌 Selain menyejukan, gel ini cepat meresap menjadikan kulit berasa licin, lembut, dingin dan segar. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak. Diperkayakan dengan estrak teh hijau dan vitamin E dan juga ekstrak marin untuk melembutkan kulit. (Sesuai juga digunakan untuk kulit berminyak, berjerawat dan sensitif) 👍 🌼 *Intense Moisturizing Cream* 👌 Untuk kulit kering dan menjadikan kulit terhidrat selama 10 jam. 👌 Kulit tampak lebih berseri dan berasa lebih lembut dan halus. Membantu melembutkan kulit dengan ekstrak marin dan vitamin E untuk menyuburkan kulit. (Sesuai di gunakan untuk kulit kering, mengelupas dan nipis. Sesuai juga untuk mereka yang pernah menggunakan produk pengelupasan yang berat) 👍👍 . #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaylife #marykaylovers #marykayforever #iusemarykay #letscantikwithmarykay #marykaytestimoni #marykayproducts #ilovemarykay #marykayindependentbeautyconsultant #marykayofhg

Hari ni masok 1st june. Tak lama lagi father’s day so jom make some surprise dekat ayah kita dengan hadiahkan MK men ni. Dapat free gift men grooming pouch lagi 😍 nak hadiahkan dkt husband pon boleh.
Jom bagi hadiah istimewa ni to our father/husband sebagai tanda terima kasih kita kepada mereka kerana sentiasa mencari rezeki yg halal untuk kita 😊
.
Ws je iffah 011-28629276
.
#marykaymalaysia #marykayjohor #marykayindependentbeautyconsultant #marykaylife #marykaylover #marykaymkmenset #marykaymkmentestimoni #fathersday #iusemarykay #ilovemarykay #letscantikwithmarykay #marykayforever

Hari ni masok 1st june. Tak lama lagi father’s day so jom make some surprise dekat ayah kita dengan hadiahkan MK men ni. Dapat free gift men grooming pouch lagi 😍 nak hadiahkan dkt husband pon boleh. Jom bagi hadiah istimewa ni to our father/husband sebagai tanda terima kasih kita kepada mereka kerana sentiasa mencari rezeki yg halal untuk kita 😊 . Ws je iffah 011-28629276 . #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayindependentbeautyconsultant #marykaylife #marykaylover #marykaymkmenset #marykaymkmentestimoni #fathersday #iusemarykay #ilovemarykay #letscantikwithmarykay #marykayforever

Did you see my dead skin all over there?? Yang hitam2 tu haaa tula, segala blackhead pon hado 😮 baru la puas hati lepas pakai botanical mask ni. Terasa sangat muka ni bersih dari segala kotoran, asap debu dkt luar tu 👍🏻
.
Senang sangat ada mask ni. Anytime anywhere boleh pakai. Uols boleh pakai mask ni 2-3 times per week 🤩
.
Kulit saya dah bersih. How about you? 😬
.
#marykaymalaysia #marykayjohor #marykayindependentbeautyconsultant #marykaylife #marykaylover #ilovemarykay #marykaybotanicaltestimoni #marykay #marykaybotanicaleffect #marykaybotanicalmask #iusemarykay #letscantikwithmarykay #marykayforever

Did you see my dead skin all over there?? Yang hitam2 tu haaa tula, segala blackhead pon hado 😮 baru la puas hati lepas pakai botanical mask ni. Terasa sangat muka ni bersih dari segala kotoran, asap debu dkt luar tu 👍🏻 . Senang sangat ada mask ni. Anytime anywhere boleh pakai. Uols boleh pakai mask ni 2-3 times per week 🤩 . Kulit saya dah bersih. How about you? 😬 . #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayindependentbeautyconsultant #marykaylife #marykaylover #ilovemarykay #marykaybotanicaltestimoni #marykay #marykaybotanicaleffect #marykaybotanicalmask #iusemarykay #letscantikwithmarykay #marykayforever

Cantik2 dengan lipstick from MaryKay
As a woman dah macam2 jenis lipstick yang kita pakai. And for me i want lipstick yang tak buat bibir kita jadi gelap sebab bila bibir gelap, ya ampun hilang seri muka. Nak kene pakai lipstick baru nampak serinya tu 😟 so here is the best solution for all women out there. Color yang menarik, tidak mengeringkan bibir & tidak menggelapkan bibir anda. Get it now 😉
.
#marykaymalaysia #marykayjohor #marykayinmyheart #marykayindependentbeautyconsultant #marykaylife #marykaylover #marykaytestimoni #marykaymakeup #marykaylipstick #ilovemarykay #iusemarykay #marykayforever #letscantikwithmarykay

Cantik2 dengan lipstick from MaryKay As a woman dah macam2 jenis lipstick yang kita pakai. And for me i want lipstick yang tak buat bibir kita jadi gelap sebab bila bibir gelap, ya ampun hilang seri muka. Nak kene pakai lipstick baru nampak serinya tu 😟 so here is the best solution for all women out there. Color yang menarik, tidak mengeringkan bibir & tidak menggelapkan bibir anda. Get it now 😉 . #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayinmyheart #marykayindependentbeautyconsultant #marykaylife #marykaylover #marykaytestimoni #marykaymakeup #marykaylipstick #ilovemarykay #iusemarykay #marykayforever #letscantikwithmarykay

Ada orang requests dekat iffah buat perbezaan cuci muka dengan tangan and skinvigorate. Okey uols boleh tengok video ni ye if nak tau why u need skinvigorate to wash your face everyday 👍🏻 Berus dia pon lembut je. Tak kasar langsung so tak de la uols rasa seperti muka digosok dengan berus dawai (auchh)
Jom whatsapp iffah 😁
#marykaymalaysia #marykayjohor #marykayindependentbeautyconsultant #marykaylife #marykaylover #marykayskinvigoratebrush #iusemarykay #ilovemarykay #letscantikwithmarykay

Ada orang requests dekat iffah buat perbezaan cuci muka dengan tangan and skinvigorate. Okey uols boleh tengok video ni ye if nak tau why u need skinvigorate to wash your face everyday 👍🏻 Berus dia pon lembut je. Tak kasar langsung so tak de la uols rasa seperti muka digosok dengan berus dawai (auchh) Jom whatsapp iffah 😁 #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayindependentbeautyconsultant #marykaylife #marykaylover #marykayskinvigoratebrush #iusemarykay #ilovemarykay #letscantikwithmarykay

Testimoni bekas2 jerawat dah semakin pudar ☺️ so amazing 🤩 happy kan kalau kulit muka kita sihat 😍 kulit sihat dari dalam, luaran nampak bertambah sihat and cantik.
Sapa nak kulit cantik sihat flawless boleh dm or ws iffah anytime anywhere 😁
#marykaymalaysia #marykayjohor #marykayindependentbeautyconsultant #marykay #marykayproducts #marykaytestimoni #letscantikwithmarykay #iusemarykay #ilovemarykay #marykaylife #marykaylover #marykayforever #marykayinmyheart

Testimoni bekas2 jerawat dah semakin pudar ☺️ so amazing 🤩 happy kan kalau kulit muka kita sihat 😍 kulit sihat dari dalam, luaran nampak bertambah sihat and cantik. Sapa nak kulit cantik sihat flawless boleh dm or ws iffah anytime anywhere 😁 #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayindependentbeautyconsultant #marykay #marykayproducts #marykaytestimoni #letscantikwithmarykay #iusemarykay #ilovemarykay #marykaylife #marykaylover #marykayforever #marykayinmyheart

Sapa penggemar serum angkat tangan 🙋🏻‍♀️ Banyakkan serum MaryKay ni sampai pening kepala dibuatnya tak tau mana yang sesuai, mana nak pakai and so on 💁🏻‍♀️ so here some information about serum MaryKay.
#marykaymalaysia #marykayjohor #marykayindependentbeautyconsultant #marykaylife #marykaylovers #marykay #ilovemarykay #iusemarykay #letscantikwithmarykay #marykaytestimoniserum #marykayserum #marykayserumc #marykayserummelacep #marykayserumlumivie #marykaynightsolution #marykayporeminimizer #marykayproducts #marykayforever

Sapa penggemar serum angkat tangan 🙋🏻‍♀️ Banyakkan serum MaryKay ni sampai pening kepala dibuatnya tak tau mana yang sesuai, mana nak pakai and so on 💁🏻‍♀️ so here some information about serum MaryKay. #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayindependentbeautyconsultant #marykaylife #marykaylovers #marykay #ilovemarykay #iusemarykay #letscantikwithmarykay #marykaytestimoniserum #marykayserum #marykayserumc #marykayserummelacep #marykayserumlumivie #marykaynightsolution #marykayporeminimizer #marykayproducts #marykayforever

Watch this 😙
Jom share makeup raya uols 😁 kot2 boleh jadi inspirasi for them yang baru nak belajar makeup or kelihatan lebih menarik berbanding biasa 🤩
#rayawithmarykay #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaylife #marykaylover #iusemarykay #marykayindependentbeautyconsultant #marykay #ilovemarykay #letscantikwithmarykay #marykayforever #marykayforus #marykaytestimoni #marykayfoundation #marykayconcealer

Watch this 😙 Jom share makeup raya uols 😁 kot2 boleh jadi inspirasi for them yang baru nak belajar makeup or kelihatan lebih menarik berbanding biasa 🤩 #rayawithmarykay #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaylife #marykaylover #iusemarykay #marykayindependentbeautyconsultant #marykay #ilovemarykay #letscantikwithmarykay #marykayforever #marykayforus #marykaytestimoni #marykayfoundation #marykayconcealer

Spray and lap, dah bersih makeup brush kita ☺️ Simple and easy to keep your brush clean 🤩
Do dm or ws me guyss!! Your skin is your priority 😎
#marykaymalaysia #marykayjohor #marykaylife #marykaylover #marykayindependentbeautyconsultant #marykayproduct #marykayspraymakeup #marykaytestimoni #ilovemarykay #iusemarykay #marykayforever #letscantikwithmarykay #marykayinmyheart

Spray and lap, dah bersih makeup brush kita ☺️ Simple and easy to keep your brush clean 🤩 Do dm or ws me guyss!! Your skin is your priority 😎 #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaylife #marykaylover #marykayindependentbeautyconsultant #marykayproduct #marykayspraymakeup #marykaytestimoni #ilovemarykay #iusemarykay #marykayforever #letscantikwithmarykay #marykayinmyheart

cream to powder fondation..yg mana bedak ni dah siap2 ada foundtion taw..so sesuaila utk kita yg selalu mengejar masa dan xsempat nk duduk di hadapan cermin lelama😍
http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

cream to powder fondation..yg mana bedak ni dah siap2 ada foundtion taw..so sesuaila utk kita yg selalu mengejar masa dan xsempat nk duduk di hadapan cermin lelama😍 http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

Who have this set of satin hands please raise up your hannndddd!!!! 🤚
Okey i called this as handspa coz it completely amazing 🤩 there is softener which make your hand always feel soft. There is also a scrub for you to remove all the dead skin and last but not least is LOTION!! 📣📣 the amazing things about this lotion is...... 🥁 🥁 (make your own drum sound)
Cepat meresap ke dalam kulit and apply sekali jerw uolsss.
Macam saya suka pakai lotion tapi bila tangan kene air tuuu,, ermmm paham2 jela 💁🏻‍♀️ lotion dkt tangan terus hilang kauuu 🤣 then nak kene apply lagi.. tak ke lotion aq cepat habis mcm tu 😧 HAHAHA
Thank you #MaryKay sebab memahami keperluan setiap manusia di dunia ini huhu. You are absolutely amazingzingzingzing
#marykaymalaysia #marykayjohor #marykaylife #marykaylover #ilovemarykay #marykayindependentbeautyconsultant #iusemarykay #marykaysatinhands #marykaytestimoni #marykaysatinhandset #marykayinmyheart #letscantikwithmarykay #marykayforever

Who have this set of satin hands please raise up your hannndddd!!!! 🤚 Okey i called this as handspa coz it completely amazing 🤩 there is softener which make your hand always feel soft. There is also a scrub for you to remove all the dead skin and last but not least is LOTION!! 📣📣 the amazing things about this lotion is...... 🥁 🥁 (make your own drum sound) Cepat meresap ke dalam kulit and apply sekali jerw uolsss. Macam saya suka pakai lotion tapi bila tangan kene air tuuu,, ermmm paham2 jela 💁🏻‍♀️ lotion dkt tangan terus hilang kauuu 🤣 then nak kene apply lagi.. tak ke lotion aq cepat habis mcm tu 😧 HAHAHA Thank you #MaryKay sebab memahami keperluan setiap manusia di dunia ini huhu. You are absolutely amazingzingzingzing #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaylife #marykaylover #ilovemarykay #marykayindependentbeautyconsultant #iusemarykay #marykaysatinhands #marykaytestimoni #marykaysatinhandset #marykayinmyheart #letscantikwithmarykay #marykayforever

Photoshoot raya with Mary Kay Beauty Consultant...Full makeup by Mary Kay...org keras cm kayu disuruh pose...mmg hancus 😂😂 #LetsCantikWithMaryKay
#MaryKayBeautyConsultant

Photoshoot raya with Mary Kay Beauty Consultant...Full makeup by Mary Kay...org keras cm kayu disuruh pose...mmg hancus 😂😂 #LetsCantikWithMaryKay #MaryKayBeautyConsultant

LIQUID FOUNDATION MARY KAY🌟🌟🌟 🌹Time Wise Liquid Foundation Mary Kay serta produk 'make-up' Mary Kay memang direka khas utk kesesuaian penggunaan harian. Ia mengandugi 'anti-aging',di rumus khas mengikut jenis kulit. 🌹Anda boleh memilihnya mengikut jenis kulit anda sama ada kulit normal hingga kering atau kombinasi hingga berminyak 🌹boleh pilih mengikut kesesuaian tone kulit kita. 🌹Sebenarnya tujuan pemakaian foundation ini sangatlah penting.Ia juga termasuk dalam salah satu langkah dalam merawat kulit 🌹Ia membantu melindungi kulit dari habuk,pencemaran,debu serta radikal bebas. 🌹kehebatan foundation Mary Kay ialah 'sangat ringan'(anda merasakan seperti tidak mengenakan sebarang foundation. 🌹apabila anda berpeluh, wajah anda kelihatan lebih cantik dan'flawless'. 🌟🌟Mary Kay liquid foundation merupakan salah satu produk 'Best Seller'.
http://www.wasap.my/+60177033764
#marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay

LIQUID FOUNDATION MARY KAY🌟🌟🌟 🌹Time Wise Liquid Foundation Mary Kay serta produk 'make-up' Mary Kay memang direka khas utk kesesuaian penggunaan harian. Ia mengandugi 'anti-aging',di rumus khas mengikut jenis kulit. 🌹Anda boleh memilihnya mengikut jenis kulit anda sama ada kulit normal hingga kering atau kombinasi hingga berminyak 🌹boleh pilih mengikut kesesuaian tone kulit kita. 🌹Sebenarnya tujuan pemakaian foundation ini sangatlah penting.Ia juga termasuk dalam salah satu langkah dalam merawat kulit 🌹Ia membantu melindungi kulit dari habuk,pencemaran,debu serta radikal bebas. 🌹kehebatan foundation Mary Kay ialah 'sangat ringan'(anda merasakan seperti tidak mengenakan sebarang foundation. 🌹apabila anda berpeluh, wajah anda kelihatan lebih cantik dan'flawless'. 🌟🌟Mary Kay liquid foundation merupakan salah satu produk 'Best Seller'. http://www.wasap.my/+60177033764 #marykay #marykaymysg #maryKaymalaysia #kulitsihat #kulitcantik #marykaysungaibuloh #makeup #skincaremarykay #makeupmarykay #thebestmarykay #letscantikwithmarykay #marykaypower #beautifullskinwithMaryKay #marykaydamansaradamai #promotionmarykay #shoppingmarykay #lookingforjob? #sideincomewithmarykay #parttimewithmarykay