Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #eofavorite

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


Pikbe Recommendation:

Use #eofavorite to get seen now

1.3
average comments
12
hashtag reach
10.2
average likes

Best hashtags for #eofavorite

#eofavorite
#fun
#cat
#pretty
#bestoftheday
#winter
#healthy
#fitness
#summer
#cute
#l4l
#fit
#likeforfollow
#sunset
#sea
#followforfollow
#black
#christmas
#instafood
#instagood
#repost
#yummy
#music
#flowers
#lifestyle
#girls
#swag
Posts using this hashtag
12

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 20 hashtags used with #eofavorite

Percentage of hashtags used with #eofavorite on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.


eofavorite instagram hashtag profile picture

#eofavorite photos & videos

12 Instagram Posts using #eofavorite hashtag

Advertisements

Top eofavorite Posts

💙💙💙 promo february 😍😍 #essentialoils
#eofavorite

💙💙💙 promo february 😍😍 #essentialoils #eofavorite

PREMIUM STARTER KIT & DESERT MIST DIFFUSER
. .
Set PSK idaman ramai.
Lampu tukar-tukar.
Keluar asap-asap sihat.
Paling lama 'hidup'. 10 jam. 🤩
Pasang diffuser ni dalam bilik.
Esok pagi bangun lagi pun masih ON. .
Bonus lagi ada 11 EOs.
As protection daripada sebarang penyakit.
Untuk seisi keluarga.
Insya Allah, aamiin. .
Selamat malam! Yok kita diffuse lavender malam ni. Nyaman banget. 💕
.
Jemput like @hsyb_on9shop dan pm ummi untuk sebarang pertanyaan & pembelian. Terima kasih. 😃
.
#yleobyida #yleolifestyle #premiumstarterkit #desertmistdiffuser #infopsk #essentialoils #dmd #setidaman #eofavorite #essentialoils #yleoterengganu #yleokajang #yleoshahalam

PREMIUM STARTER KIT & DESERT MIST DIFFUSER . . Set PSK idaman ramai. Lampu tukar-tukar. Keluar asap-asap sihat. Paling lama 'hidup'. 10 jam. 🤩 Pasang diffuser ni dalam bilik. Esok pagi bangun lagi pun masih ON. . Bonus lagi ada 11 EOs. As protection daripada sebarang penyakit. Untuk seisi keluarga. Insya Allah, aamiin. . Selamat malam! Yok kita diffuse lavender malam ni. Nyaman banget. 💕 . Jemput like @hsyb_on9shop dan pm ummi untuk sebarang pertanyaan & pembelian. Terima kasih. 😃 . #yleobyida #yleolifestyle #premiumstarterkit #desertmistdiffuser #infopsk #essentialoils #dmd #setidaman #eofavorite #essentialoils #yleoterengganu #yleokajang #yleoshahalam

For HIM. Golden rod.
For HER. Geranium. .
Ewah.
Fikir apa tu? 😁
Dah kata hari ni hari khamis.
Maghrib ni insya Allah baca surah kahfi dulu yea.
Sebelum tu rendam dengan air bunga dulu lah!
Kasi segar.
Kasi hangat-hangat bau bunga.
Harum yakmat!
En shuben pun jeling-jeling mintak anak tidur awal.
Jaga-jaga. 🙈
.
Eh eh for HER tu boleh DIY FACE SERUM juga yea.
Tak tahu nak cakap camne dah.
Memang best lah YLEO ni. 😍
.
Ps : beli barang, dengan distributor yang sah. Dan dia ajar teknik yang betul. Ha tak ada la beli untuk diffuse je! Banyak kegunaannya YLEO ni. Ha, tunggu apa lagi tu? Pm ummi okay? www.wasap.my/60122940597
.
#yleobyida #younglivingproducts #yleodistributor #eogeranium #eogoldenrod #eofavorite

For HIM. Golden rod. For HER. Geranium. . Ewah. Fikir apa tu? 😁 Dah kata hari ni hari khamis. Maghrib ni insya Allah baca surah kahfi dulu yea. Sebelum tu rendam dengan air bunga dulu lah! Kasi segar. Kasi hangat-hangat bau bunga. Harum yakmat! En shuben pun jeling-jeling mintak anak tidur awal. Jaga-jaga. 🙈 . Eh eh for HER tu boleh DIY FACE SERUM juga yea. Tak tahu nak cakap camne dah. Memang best lah YLEO ni. 😍 . Ps : beli barang, dengan distributor yang sah. Dan dia ajar teknik yang betul. Ha tak ada la beli untuk diffuse je! Banyak kegunaannya YLEO ni. Ha, tunggu apa lagi tu? Pm ummi okay? www.wasap.my/60122940597 . #yleobyida #younglivingproducts #yleodistributor #eogeranium #eogoldenrod #eofavorite

Jadi member YLEO! ...
Dengan pembelian mana-mana STARTER KIT.
Layak dapat diskaun 24% dengan mana-mana produk YL. ...
Cara bayaran pula, ada banyak jenis. Lump sum boleh. Tak lump sum pun boleh.
Ha? Camna tu? Pm ummi lah @hsyb_on9shop 😁
.
Ps: Nak beli PREMIUM STARTER KIT (PSK) sekarang ni ada 3 pilihan DIFFUSER. Pilih lah nak diffuser tahan lasak ke. Untuk kawasan lebih luas ke. Pilih pilih.
.
Free gift & support group yang sporting sentiasa ada! 😀
.
#yldistributor #yleobyida #diffuserpalingjimat #premiumstarterkit #infopsk

Jadi member YLEO! ... Dengan pembelian mana-mana STARTER KIT. Layak dapat diskaun 24% dengan mana-mana produk YL. ... Cara bayaran pula, ada banyak jenis. Lump sum boleh. Tak lump sum pun boleh. Ha? Camna tu? Pm ummi lah @hsyb_on9shop 😁 . Ps: Nak beli PREMIUM STARTER KIT (PSK) sekarang ni ada 3 pilihan DIFFUSER. Pilih lah nak diffuser tahan lasak ke. Untuk kawasan lebih luas ke. Pilih pilih. . Free gift & support group yang sporting sentiasa ada! 😀 . #yldistributor #yleobyida #diffuserpalingjimat #premiumstarterkit #infopsk

Nyahkau SERANGGA! .
Geram sangat.
Semut api penuh depan pintu.
Pindah rumah agaknya semut-semut ni.
Sebab kami dah simenkan kawasan rumput yang ada.
Rumah dah tak ada lah tu. 😂
.
Bila dropkan si SERAI ni.
Tau pun masing-masing lari kan. 🙈
Lega ummi. .
Ha, belum lagi cerita si SERAI ni.. boleh urut lah.
Boleh naikkan selera makan lah.
Allahu.
Membantu sangat dalam aktiviti harian.
Nak cuba? Pm ummi cepat.
Sementara YL tengah kasi harga runtuh kaw kaw tu.
@hsyb_on9shop .
#yleobyida #eolemongrass

Nyahkau SERANGGA! . Geram sangat. Semut api penuh depan pintu. Pindah rumah agaknya semut-semut ni. Sebab kami dah simenkan kawasan rumput yang ada. Rumah dah tak ada lah tu. 😂 . Bila dropkan si SERAI ni. Tau pun masing-masing lari kan. 🙈 Lega ummi. . Ha, belum lagi cerita si SERAI ni.. boleh urut lah. Boleh naikkan selera makan lah. Allahu. Membantu sangat dalam aktiviti harian. Nak cuba? Pm ummi cepat. Sementara YL tengah kasi harga runtuh kaw kaw tu. @hsyb_on9shop . #yleobyida #eolemongrass

Siapa yang belum perasan YL ada buat promosi? .
Cepat PM ummi tau.
Biasa bila promosi gini LAJU je OOS.
Untuk HARI NI sahaja yea.
Cepat. @hsyb_on9shop
.
www.wasap.my/60122940597
.
#yleobyida #ylpromo #promosioktober

Siapa yang belum perasan YL ada buat promosi? . Cepat PM ummi tau. Biasa bila promosi gini LAJU je OOS. Untuk HARI NI sahaja yea. Cepat. @hsyb_on9shop . www.wasap.my/60122940597 . #yleobyida #ylpromo #promosioktober

Siapa nak cuba EO BAJET..
Siapa nak restock EO..
Boleh roger ummi okay? @hsyb_on9shop ..
.
EO orange tu boleh membantu hadirkan mood happy pada anak2.
Dilarang pakai pada waktu malam especially waktu nak tidur! 🤭
.
EO lemongrass/SERAI tu membantu naikkan selera makan. Paling best bantu untuk HALAU SERANGGA.
Oh ye, kalau makan kat luar, bukak je penutup ni.. Lalat tak jadi singgah tau. 😂
.
EO grapefruit tu boleh jadikan perfume. Dia bagus juga untuk kulit. Bau segar, nyaman.. bantu untuk naikkan semangat! Jangan lemau-lemau! 😁
.
EO lemon tu eo yang wajib ada untuk orang berminyak. 😂 EO pertama ummi guna untuk hanan demam masa tu. Ia bantu untuk turunkan suhu badan. Bau lemon ni segar sangat. 🤗
.
EO Lime tu bantu untuk hilangkan bau hanyir bahan2 basah yang korang beli dari pasar tu kan. Ia juga bantu untuk rasa lebih ceria! 😍
.
EO Cedarwood tu bagus untuk tidur yang lena. Bila kita nak fokus dalam laksanakan sesuatu tugas boleh sapu kat area crown. Insya Allah membantu.
.
Eo rosemary tu memang sinonim dengan memori. Selalu lupa-lupa tu. Meh cuba pakai EO ni. Boleh buat DIY HAIR GROWTH blend/titiskan dalam bekas syampoo untuk pertumbuhan rambut. 😁
.
EO Purification tu boleh buat DIY. Jadikan sebagai air purifier. Spray je. Bila diffuse dia boleh bantu untuk mmbersihkan udara ala-ala spa gitu. .
.
Jom pm ummi jom! 💕
.
#yleobyida #younglivingmalaysia #eobajet #eounderrm100 #essentialoils #eolime #eolemon #eofavorite #eorefreshing #eolemongrass #eoorange #eorosemary #eopurification #eocedarwood #eograpefruit #hilangbauhapak #bauwangi #barangviral

Siapa nak cuba EO BAJET.. Siapa nak restock EO.. Boleh roger ummi okay? @hsyb_on9shop .. . EO orange tu boleh membantu hadirkan mood happy pada anak2. Dilarang pakai pada waktu malam especially waktu nak tidur! 🤭 . EO lemongrass/SERAI tu membantu naikkan selera makan. Paling best bantu untuk HALAU SERANGGA. Oh ye, kalau makan kat luar, bukak je penutup ni.. Lalat tak jadi singgah tau. 😂 . EO grapefruit tu boleh jadikan perfume. Dia bagus juga untuk kulit. Bau segar, nyaman.. bantu untuk naikkan semangat! Jangan lemau-lemau! 😁 . EO lemon tu eo yang wajib ada untuk orang berminyak. 😂 EO pertama ummi guna untuk hanan demam masa tu. Ia bantu untuk turunkan suhu badan. Bau lemon ni segar sangat. 🤗 . EO Lime tu bantu untuk hilangkan bau hanyir bahan2 basah yang korang beli dari pasar tu kan. Ia juga bantu untuk rasa lebih ceria! 😍 . EO Cedarwood tu bagus untuk tidur yang lena. Bila kita nak fokus dalam laksanakan sesuatu tugas boleh sapu kat area crown. Insya Allah membantu. . Eo rosemary tu memang sinonim dengan memori. Selalu lupa-lupa tu. Meh cuba pakai EO ni. Boleh buat DIY HAIR GROWTH blend/titiskan dalam bekas syampoo untuk pertumbuhan rambut. 😁 . EO Purification tu boleh buat DIY. Jadikan sebagai air purifier. Spray je. Bila diffuse dia boleh bantu untuk mmbersihkan udara ala-ala spa gitu. . . Jom pm ummi jom! 💕 . #yleobyida #younglivingmalaysia #eobajet #eounderrm100 #essentialoils #eolime #eolemon #eofavorite #eorefreshing #eolemongrass #eoorange #eorosemary #eopurification #eocedarwood #eograpefruit #hilangbauhapak #bauwangi #barangviral

Dapat semeja dengan otai minyak.
Merasa juga lah EO ROSE ni walaupun setitik.
Bau dia sweeeeeet sangat! Bila pakai kat diri sendiri SubhanaAllah.. aura positive, keyakinan (daripada nervous mula2 sampai event ni), perfume of d day lah senang cerita! 😍💕
.
.
#eorose #yleobyida #younglivingproducts #younglivingdistributor #throwback #bausedap #sweet #eofavorite #essentialoils #eventyonienco #nervous #calm #peaceofmind #peace #subhanallah #alhamdulillah #rezeki #salamdhuha #assalamualaikum

Dapat semeja dengan otai minyak. Merasa juga lah EO ROSE ni walaupun setitik. Bau dia sweeeeeet sangat! Bila pakai kat diri sendiri SubhanaAllah.. aura positive, keyakinan (daripada nervous mula2 sampai event ni), perfume of d day lah senang cerita! 😍💕 . . #eorose #yleobyida #younglivingproducts #younglivingdistributor #throwback #bausedap #sweet #eofavorite #essentialoils #eventyonienco #nervous #calm #peaceofmind #peace #subhanallah #alhamdulillah #rezeki #salamdhuha #assalamualaikum

What is your favorite oil?
.
Yasmin hani jawab EO ROSE.
EO ROSE memang kegilaan ramai.
Harga EO ROSE ni keras sangat.
Kenapa harga keras tapi sanggup nak beli?
Nak hasilkan 5ml EO ROSE ini pun perlukan BERPULUH RIBU pound Kelopak mawar tau.
Fuh! Hebat.. sehebat harga dia! .
.
EO ROSE ini adalah EO yang TINGGI frekuensinya.
Kaitannya dengan badan kita bila tak sihat, FREKUENSI badan kita TURUN.
Maka, EO MEMBANTU untuk kembali kepada NORMAL frekuensinya. 😁
.
.
Ps: semakin TINGGI frekuensi, makin BAGUS untuk tubuh badan kita. 💕
.
Siapa nak beli EO ROSE ni boleh roger ummi yea. 😍
.
.
#yleobyida #yleotips #younglivingessentialoils #younglivingdistributor #eorose #eofavorite #oilforhelath #oilforbeauty #oilers #oilylife #oilmylife #highfrequency #lowfrequency #bilaartisberbicara #artis #essentialoils #youngliving #younglivingmalaysia #kajang #shahalam #paka #dungun #terengganu #kertih #kemaman #uitmshahalam #puncakalam #puncaksaujana #saujanaputra #saujanaimpian

What is your favorite oil? . Yasmin hani jawab EO ROSE. EO ROSE memang kegilaan ramai. Harga EO ROSE ni keras sangat. Kenapa harga keras tapi sanggup nak beli? Nak hasilkan 5ml EO ROSE ini pun perlukan BERPULUH RIBU pound Kelopak mawar tau. Fuh! Hebat.. sehebat harga dia! . . EO ROSE ini adalah EO yang TINGGI frekuensinya. Kaitannya dengan badan kita bila tak sihat, FREKUENSI badan kita TURUN. Maka, EO MEMBANTU untuk kembali kepada NORMAL frekuensinya. 😁 . . Ps: semakin TINGGI frekuensi, makin BAGUS untuk tubuh badan kita. 💕 . Siapa nak beli EO ROSE ni boleh roger ummi yea. 😍 . . #yleobyida #yleotips #younglivingessentialoils #younglivingdistributor #eorose #eofavorite #oilforhelath #oilforbeauty #oilers #oilylife #oilmylife #highfrequency #lowfrequency #bilaartisberbicara #artis #essentialoils #youngliving #younglivingmalaysia #kajang #shahalam #paka #dungun #terengganu #kertih #kemaman #uitmshahalam #puncakalam #puncaksaujana #saujanaputra #saujanaimpian

Advertisements

Latest eofavorite Posts

💙💙💙 promo february 😍😍 #essentialoils
#eofavorite

💙💙💙 promo february 😍😍 #essentialoils #eofavorite

PREMIUM STARTER KIT & DESERT MIST DIFFUSER
. .
Set PSK idaman ramai.
Lampu tukar-tukar.
Keluar asap-asap sihat.
Paling lama 'hidup'. 10 jam. 🤩
Pasang diffuser ni dalam bilik.
Esok pagi bangun lagi pun masih ON. .
Bonus lagi ada 11 EOs.
As protection daripada sebarang penyakit.
Untuk seisi keluarga.
Insya Allah, aamiin. .
Selamat malam! Yok kita diffuse lavender malam ni. Nyaman banget. 💕
.
Jemput like @hsyb_on9shop dan pm ummi untuk sebarang pertanyaan & pembelian. Terima kasih. 😃
.
#yleobyida #yleolifestyle #premiumstarterkit #desertmistdiffuser #infopsk #essentialoils #dmd #setidaman #eofavorite #essentialoils #yleoterengganu #yleokajang #yleoshahalam

PREMIUM STARTER KIT & DESERT MIST DIFFUSER . . Set PSK idaman ramai. Lampu tukar-tukar. Keluar asap-asap sihat. Paling lama 'hidup'. 10 jam. 🤩 Pasang diffuser ni dalam bilik. Esok pagi bangun lagi pun masih ON. . Bonus lagi ada 11 EOs. As protection daripada sebarang penyakit. Untuk seisi keluarga. Insya Allah, aamiin. . Selamat malam! Yok kita diffuse lavender malam ni. Nyaman banget. 💕 . Jemput like @hsyb_on9shop dan pm ummi untuk sebarang pertanyaan & pembelian. Terima kasih. 😃 . #yleobyida #yleolifestyle #premiumstarterkit #desertmistdiffuser #infopsk #essentialoils #dmd #setidaman #eofavorite #essentialoils #yleoterengganu #yleokajang #yleoshahalam

For HIM. Golden rod.
For HER. Geranium. .
Ewah.
Fikir apa tu? 😁
Dah kata hari ni hari khamis.
Maghrib ni insya Allah baca surah kahfi dulu yea.
Sebelum tu rendam dengan air bunga dulu lah!
Kasi segar.
Kasi hangat-hangat bau bunga.
Harum yakmat!
En shuben pun jeling-jeling mintak anak tidur awal.
Jaga-jaga. 🙈
.
Eh eh for HER tu boleh DIY FACE SERUM juga yea.
Tak tahu nak cakap camne dah.
Memang best lah YLEO ni. 😍
.
Ps : beli barang, dengan distributor yang sah. Dan dia ajar teknik yang betul. Ha tak ada la beli untuk diffuse je! Banyak kegunaannya YLEO ni. Ha, tunggu apa lagi tu? Pm ummi okay? www.wasap.my/60122940597
.
#yleobyida #younglivingproducts #yleodistributor #eogeranium #eogoldenrod #eofavorite

For HIM. Golden rod. For HER. Geranium. . Ewah. Fikir apa tu? 😁 Dah kata hari ni hari khamis. Maghrib ni insya Allah baca surah kahfi dulu yea. Sebelum tu rendam dengan air bunga dulu lah! Kasi segar. Kasi hangat-hangat bau bunga. Harum yakmat! En shuben pun jeling-jeling mintak anak tidur awal. Jaga-jaga. 🙈 . Eh eh for HER tu boleh DIY FACE SERUM juga yea. Tak tahu nak cakap camne dah. Memang best lah YLEO ni. 😍 . Ps : beli barang, dengan distributor yang sah. Dan dia ajar teknik yang betul. Ha tak ada la beli untuk diffuse je! Banyak kegunaannya YLEO ni. Ha, tunggu apa lagi tu? Pm ummi okay? www.wasap.my/60122940597 . #yleobyida #younglivingproducts #yleodistributor #eogeranium #eogoldenrod #eofavorite

Jadi member YLEO! ...
Dengan pembelian mana-mana STARTER KIT.
Layak dapat diskaun 24% dengan mana-mana produk YL. ...
Cara bayaran pula, ada banyak jenis. Lump sum boleh. Tak lump sum pun boleh.
Ha? Camna tu? Pm ummi lah @hsyb_on9shop 😁
.
Ps: Nak beli PREMIUM STARTER KIT (PSK) sekarang ni ada 3 pilihan DIFFUSER. Pilih lah nak diffuser tahan lasak ke. Untuk kawasan lebih luas ke. Pilih pilih.
.
Free gift & support group yang sporting sentiasa ada! 😀
.
#yldistributor #yleobyida #diffuserpalingjimat #premiumstarterkit #infopsk

Jadi member YLEO! ... Dengan pembelian mana-mana STARTER KIT. Layak dapat diskaun 24% dengan mana-mana produk YL. ... Cara bayaran pula, ada banyak jenis. Lump sum boleh. Tak lump sum pun boleh. Ha? Camna tu? Pm ummi lah @hsyb_on9shop 😁 . Ps: Nak beli PREMIUM STARTER KIT (PSK) sekarang ni ada 3 pilihan DIFFUSER. Pilih lah nak diffuser tahan lasak ke. Untuk kawasan lebih luas ke. Pilih pilih. . Free gift & support group yang sporting sentiasa ada! 😀 . #yldistributor #yleobyida #diffuserpalingjimat #premiumstarterkit #infopsk

Nyahkau SERANGGA! .
Geram sangat.
Semut api penuh depan pintu.
Pindah rumah agaknya semut-semut ni.
Sebab kami dah simenkan kawasan rumput yang ada.
Rumah dah tak ada lah tu. 😂
.
Bila dropkan si SERAI ni.
Tau pun masing-masing lari kan. 🙈
Lega ummi. .
Ha, belum lagi cerita si SERAI ni.. boleh urut lah.
Boleh naikkan selera makan lah.
Allahu.
Membantu sangat dalam aktiviti harian.
Nak cuba? Pm ummi cepat.
Sementara YL tengah kasi harga runtuh kaw kaw tu.
@hsyb_on9shop .
#yleobyida #eolemongrass

Nyahkau SERANGGA! . Geram sangat. Semut api penuh depan pintu. Pindah rumah agaknya semut-semut ni. Sebab kami dah simenkan kawasan rumput yang ada. Rumah dah tak ada lah tu. 😂 . Bila dropkan si SERAI ni. Tau pun masing-masing lari kan. 🙈 Lega ummi. . Ha, belum lagi cerita si SERAI ni.. boleh urut lah. Boleh naikkan selera makan lah. Allahu. Membantu sangat dalam aktiviti harian. Nak cuba? Pm ummi cepat. Sementara YL tengah kasi harga runtuh kaw kaw tu. @hsyb_on9shop . #yleobyida #eolemongrass

Siapa yang belum perasan YL ada buat promosi? .
Cepat PM ummi tau.
Biasa bila promosi gini LAJU je OOS.
Untuk HARI NI sahaja yea.
Cepat. @hsyb_on9shop
.
www.wasap.my/60122940597
.
#yleobyida #ylpromo #promosioktober

Siapa yang belum perasan YL ada buat promosi? . Cepat PM ummi tau. Biasa bila promosi gini LAJU je OOS. Untuk HARI NI sahaja yea. Cepat. @hsyb_on9shop . www.wasap.my/60122940597 . #yleobyida #ylpromo #promosioktober

Siapa nak cuba EO BAJET..
Siapa nak restock EO..
Boleh roger ummi okay? @hsyb_on9shop ..
.
EO orange tu boleh membantu hadirkan mood happy pada anak2.
Dilarang pakai pada waktu malam especially waktu nak tidur! 🤭
.
EO lemongrass/SERAI tu membantu naikkan selera makan. Paling best bantu untuk HALAU SERANGGA.
Oh ye, kalau makan kat luar, bukak je penutup ni.. Lalat tak jadi singgah tau. 😂
.
EO grapefruit tu boleh jadikan perfume. Dia bagus juga untuk kulit. Bau segar, nyaman.. bantu untuk naikkan semangat! Jangan lemau-lemau! 😁
.
EO lemon tu eo yang wajib ada untuk orang berminyak. 😂 EO pertama ummi guna untuk hanan demam masa tu. Ia bantu untuk turunkan suhu badan. Bau lemon ni segar sangat. 🤗
.
EO Lime tu bantu untuk hilangkan bau hanyir bahan2 basah yang korang beli dari pasar tu kan. Ia juga bantu untuk rasa lebih ceria! 😍
.
EO Cedarwood tu bagus untuk tidur yang lena. Bila kita nak fokus dalam laksanakan sesuatu tugas boleh sapu kat area crown. Insya Allah membantu.
.
Eo rosemary tu memang sinonim dengan memori. Selalu lupa-lupa tu. Meh cuba pakai EO ni. Boleh buat DIY HAIR GROWTH blend/titiskan dalam bekas syampoo untuk pertumbuhan rambut. 😁
.
EO Purification tu boleh buat DIY. Jadikan sebagai air purifier. Spray je. Bila diffuse dia boleh bantu untuk mmbersihkan udara ala-ala spa gitu. .
.
Jom pm ummi jom! 💕
.
#yleobyida #younglivingmalaysia #eobajet #eounderrm100 #essentialoils #eolime #eolemon #eofavorite #eorefreshing #eolemongrass #eoorange #eorosemary #eopurification #eocedarwood #eograpefruit #hilangbauhapak #bauwangi #barangviral

Siapa nak cuba EO BAJET.. Siapa nak restock EO.. Boleh roger ummi okay? @hsyb_on9shop .. . EO orange tu boleh membantu hadirkan mood happy pada anak2. Dilarang pakai pada waktu malam especially waktu nak tidur! 🤭 . EO lemongrass/SERAI tu membantu naikkan selera makan. Paling best bantu untuk HALAU SERANGGA. Oh ye, kalau makan kat luar, bukak je penutup ni.. Lalat tak jadi singgah tau. 😂 . EO grapefruit tu boleh jadikan perfume. Dia bagus juga untuk kulit. Bau segar, nyaman.. bantu untuk naikkan semangat! Jangan lemau-lemau! 😁 . EO lemon tu eo yang wajib ada untuk orang berminyak. 😂 EO pertama ummi guna untuk hanan demam masa tu. Ia bantu untuk turunkan suhu badan. Bau lemon ni segar sangat. 🤗 . EO Lime tu bantu untuk hilangkan bau hanyir bahan2 basah yang korang beli dari pasar tu kan. Ia juga bantu untuk rasa lebih ceria! 😍 . EO Cedarwood tu bagus untuk tidur yang lena. Bila kita nak fokus dalam laksanakan sesuatu tugas boleh sapu kat area crown. Insya Allah membantu. . Eo rosemary tu memang sinonim dengan memori. Selalu lupa-lupa tu. Meh cuba pakai EO ni. Boleh buat DIY HAIR GROWTH blend/titiskan dalam bekas syampoo untuk pertumbuhan rambut. 😁 . EO Purification tu boleh buat DIY. Jadikan sebagai air purifier. Spray je. Bila diffuse dia boleh bantu untuk mmbersihkan udara ala-ala spa gitu. . . Jom pm ummi jom! 💕 . #yleobyida #younglivingmalaysia #eobajet #eounderrm100 #essentialoils #eolime #eolemon #eofavorite #eorefreshing #eolemongrass #eoorange #eorosemary #eopurification #eocedarwood #eograpefruit #hilangbauhapak #bauwangi #barangviral

Dapat semeja dengan otai minyak.
Merasa juga lah EO ROSE ni walaupun setitik.
Bau dia sweeeeeet sangat! Bila pakai kat diri sendiri SubhanaAllah.. aura positive, keyakinan (daripada nervous mula2 sampai event ni), perfume of d day lah senang cerita! 😍💕
.
.
#eorose #yleobyida #younglivingproducts #younglivingdistributor #throwback #bausedap #sweet #eofavorite #essentialoils #eventyonienco #nervous #calm #peaceofmind #peace #subhanallah #alhamdulillah #rezeki #salamdhuha #assalamualaikum

Dapat semeja dengan otai minyak. Merasa juga lah EO ROSE ni walaupun setitik. Bau dia sweeeeeet sangat! Bila pakai kat diri sendiri SubhanaAllah.. aura positive, keyakinan (daripada nervous mula2 sampai event ni), perfume of d day lah senang cerita! 😍💕 . . #eorose #yleobyida #younglivingproducts #younglivingdistributor #throwback #bausedap #sweet #eofavorite #essentialoils #eventyonienco #nervous #calm #peaceofmind #peace #subhanallah #alhamdulillah #rezeki #salamdhuha #assalamualaikum

What is your favorite oil?
.
Yasmin hani jawab EO ROSE.
EO ROSE memang kegilaan ramai.
Harga EO ROSE ni keras sangat.
Kenapa harga keras tapi sanggup nak beli?
Nak hasilkan 5ml EO ROSE ini pun perlukan BERPULUH RIBU pound Kelopak mawar tau.
Fuh! Hebat.. sehebat harga dia! .
.
EO ROSE ini adalah EO yang TINGGI frekuensinya.
Kaitannya dengan badan kita bila tak sihat, FREKUENSI badan kita TURUN.
Maka, EO MEMBANTU untuk kembali kepada NORMAL frekuensinya. 😁
.
.
Ps: semakin TINGGI frekuensi, makin BAGUS untuk tubuh badan kita. 💕
.
Siapa nak beli EO ROSE ni boleh roger ummi yea. 😍
.
.
#yleobyida #yleotips #younglivingessentialoils #younglivingdistributor #eorose #eofavorite #oilforhelath #oilforbeauty #oilers #oilylife #oilmylife #highfrequency #lowfrequency #bilaartisberbicara #artis #essentialoils #youngliving #younglivingmalaysia #kajang #shahalam #paka #dungun #terengganu #kertih #kemaman #uitmshahalam #puncakalam #puncaksaujana #saujanaputra #saujanaimpian

What is your favorite oil? . Yasmin hani jawab EO ROSE. EO ROSE memang kegilaan ramai. Harga EO ROSE ni keras sangat. Kenapa harga keras tapi sanggup nak beli? Nak hasilkan 5ml EO ROSE ini pun perlukan BERPULUH RIBU pound Kelopak mawar tau. Fuh! Hebat.. sehebat harga dia! . . EO ROSE ini adalah EO yang TINGGI frekuensinya. Kaitannya dengan badan kita bila tak sihat, FREKUENSI badan kita TURUN. Maka, EO MEMBANTU untuk kembali kepada NORMAL frekuensinya. 😁 . . Ps: semakin TINGGI frekuensi, makin BAGUS untuk tubuh badan kita. 💕 . Siapa nak beli EO ROSE ni boleh roger ummi yea. 😍 . . #yleobyida #yleotips #younglivingessentialoils #younglivingdistributor #eorose #eofavorite #oilforhelath #oilforbeauty #oilers #oilylife #oilmylife #highfrequency #lowfrequency #bilaartisberbicara #artis #essentialoils #youngliving #younglivingmalaysia #kajang #shahalam #paka #dungun #terengganu #kertih #kemaman #uitmshahalam #puncakalam #puncaksaujana #saujanaputra #saujanaimpian

I love you so much @USA_Network! Today, their keeping me busy with BENSLER Episodes!! #Season8 #BenslerFilled #EOFavorite 💖💖💖

I love you so much @USA_Network ! Today, their keeping me busy with BENSLER Episodes!! #Season8 #BenslerFilled #EOFavorite 💖💖💖

Fault is coming on at seven !! #Yesss #Fault #EOFavorite #Bensler ❤️

Fault is coming on at seven !! #Yesss #Fault #EOFavorite #Bensler ❤️

Anybody remember this season? #CommentWhatSeasonIfUKnowIt 😏😏 #EOFavorite #HairPornThroughoutThisWholeSeason